Pro naše čtenáře tu zůstaneme i po 25. květnu

Ode dne 25. května 2018 se bude ochrana osobních údajů fyzických osob v České republice kromě národní legislativy řídit nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecného nařízení o ochraně osobních údajů známého pod zkratkou GDPR).

Nařízení mimo jiné upravuje také podmínky, za kterých lze provádět tzv. přímý marketing, zasílání newsletterů apod. Společnost Press21 pro své čtenáře pravidelně připravuje aktuální newslettery a informace o nových vydáních časopisů, které vydává. Vy, jako naši čtenáři, jste se postupně k jejich odběru přihlašovali. Díky tomu náš systém zpracoval vaše kontaktní údaje. A protože 25.5.2018 začne v České republice platit nové nařízení EU o ochraně osobních údajů, upravili jsme i my správu údajů, abychom byli s nařízením v souladu a vy mohli plně využít všech vašich práv.

Dáváme tímto na vědomí, že vaše údaje nyní zpracováváme a chráníme podle zásad o zpracování osobních údajů, které najdete v obchodních podmínkách Press21*.

Vaši emailovou adresu používáme k zasílání pravidelných newsletterů, a to na základě oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás informace v newsletterech, k jejichž odběru jste se dříve přihlásili, i nadále zajímají. Základem tohoto oprávněného zájmu je snaha poskytnout našim čtenářům vždy aktuální a relevantní informace z oboru.

Pokud nebudete chtít newslettery dále dostávat, můžete se, stejně jako dosud, kdykoliv odhlásit kliknutím na patřičný odkaz.

Pokud chcete newslettery dostávat dále, nemusíte naopak dělat vůbec nic. Jen to vzít na vědomí. Fakticky se pro vás nic nezmění.

Press21 s.r.o. přeje našim čtenářům mnoho zajímavých informací

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.