Jak o sebe pečovat v letních měsících? Pleti svědčí kozí kosmetika

V létě je naše pleť více namáhána sluníčkem a trpí dehydratací. Je velmi důležité ji chránit před UV zářením.

Tuto ochranu dokonale umí vyvážené recepty z kozích ingrediencí doplněné o účinnou látku z extraktu zlaté chaluhy Laminaria Ochroleuca. Vzácné složky kozího mléka obsažené v Kosmetice Capri zajistí potřebnou péči o sluncem vysušenou pleť. Ta pak může vypadat zdravě a šťavnatě v každém věku.

Česká Kosmetika Capri přináší na trh originální kozí kosmetické produkty již 25 let. Základem všech receptur jsou vzácné složky kozího mléka, doplněné surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty.

Produkty jsou vyvinuty a vyráběny nedaleko Prahy, jsou tedy lokální, vždy čerstvé, přímo k nakousnutí. Vysoký obsah kozího mléka, syrovátky a tedy i mléčných bakterií reguluje blahodárně mikrobiom lidské pokožky a právě tím jsou produkty výjimečné.

V létě je dobré mít se na pozoru před sluníčkem. I když zrovna úplně nepraží, UV paprsky na naši pleť tak jako tak září. Slunci není potřeba se vyhýbat úplně, dodává nám totiž vitamín D, který naše pleť i tělo potřebují. Ale délku pobytu na slunci je třeba přizpůsobit intenzitě záření a především správně volit kosmetiku a to hlavně tu, kterou nanášíme na obličej. Pro letní měsíce je skvělý 24 hodinový vitamínový krém Kosmetiky Capri s názvem FONTAINE, který doporučujeme 1 až 2 krát týdně doplnit o masku, ideální je VÝŽIVNÁ TVAROHOVÁ MASKA S MEDEM. S touto dvojicí můžete směle tančit létem.

FONTAINE 24-HODINOVÝ VITAMÍNOVÝ KRÉM je výjimečný svoji lehkou, dobře roztíratelnou texturou s bohatým obsahem přírodních čerstvých buněk kiwi. Regeneruje, hydratuje a dlouhodobě chrání pleť před vlivem škodlivých látek z prostředí. Kromě zlaté chaluhy obsahuje účinné látky vitamín E, vitamín C, hydrolyzovanou mléčnou bílkovinu, extrakt z lístků olivovníku, avokádový olej a samozřejmě vysoký podíl syrovátky a tuku z kozího mléka. Krém sjednocuje tón pleti a předchází vzniku vrásek. Jeho cena je: 598 Kč/50g.

VÝŽIVNÁ TVAROHOVÁ MASKA S MEDEM změkčuje a regeneruje pokožku a navrací ji přirozený tón. Vysoký obsah přírodních antioxidantů chrání pleť před poškozením i před negativními následky způsobenými slunečním zářením. Je vhodná pro všechny typy pleti, obzvláště citlivou a dehydratovanou. Obsahuje přírodní tvaroh z kozího mléka, máslo z kozího mléka, včelí med a vitamín E. Maska dokonale regeneruje, podporuje prokrvení kůže, pozitivně ovlivňuje kvalitu pleti a zpomaluje její stárnutí. Aplikovat stačí 1–2 x týdně na dobu 15 až 20 minut. Její cena je: 398 Kč/100 g.

Za pomocí těchto dvou kosmetických přípravků bude každá pleť skvěle vyživená a správně hydratovaná po celé léto.

O Kosmetice Capri

Přípravky Kosmetiky Capri se vyrábí v obci Čím u Nového Knína, jsou lokální, nezatěžují výrobou životní prostředí, obaly jsou 100% recyklovatelné, podporují obnovu a zachování živočišného druhu – koz.

Přípravky a další informace jsou k dispozici na e-shopu: www.kosmetikacapri.cz

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.