Jak chránit pokožku a pečovat o sebe s kozí Kosmetikou Capri

Kosmetika Capri a její produkty, vyráběné nedaleko Prahy, mají přímý vliv na mikrobiom lidské pokožky. Podporují žádoucí tedy „hodné“ bakterie a omezují pronikání nežádoucích virů do našeho organizmu. S přibývajícím věkem je klíčové pečovat o své zdraví zvenku i zevnitř a je tedy důležité pečlivě vybírat produkty, které si pořizujeme.

Kosmetika Capri vyrábí kosmetické přípravky té nejvyšší kvality pečující o pleť, tělo i vlasy a zákaznice mohou vybírat ze tří značek: La Chèvre, Le Chaton a Capramedic.

Kouzlo kozích přípravků a příroda

Kozí mléko i kolostrum obsahuje účinné látky jako je protein laktoferin, který působí proti virům a bakteriím. Česká kozí Kosmetika Capri, která je na trhu již 25 let, dlouhodobě vyvíjí a vyrábí kosmetické přípravky fungující jako ochranný štít proti virům a zároveň pečují o pokožku a dokonale ji vyživují.

Koza je úžasné zvíře. Její soužití s člověkem bylo odjakživa založeno na oboustranně výhodné spolupráci. K člověku od nepaměti patří a bývala u každého venkovského stavení. Naštěstí se postupně lidstvo ke kozímu mléku vrací. Znovu jsme objevili kouzlo a účinky tohoto zázraku. A to je skvělé!

Kosmetické testy a nejnovější studie

Odborná literatura i profesionální testy Kosmetiky Capri prokázaly přítomnost bakterií mléčného kvašení v kozím mléce, kozí syrovátce a kolostru. Po aplikaci na kůži dochází k pozitivní úpravě kožního mikrobiomu ve prospěch žádoucích bakterií. Pokožka pak lépe odolává nebezpečným bakteriím a virům, a to je přesně to, co potřebujeme. Tak jako vitamíny vnitřně posilují naši obranyschopnost, přípravky Kosmetiky Capri posilují schopnost kůže bránit se proti virům.

Jaké produkty teď aktuálně vyzkoušet?

V době nedávno minulé jsme se více začali věnovat hygieně, péči o ruce i o pleť, kterou jsme dlouho schovávali pod rouškou. Kosmetika Capri pro tuto dobu vybrala čtveřici produktů, která je plná vysoce kvalitních kozích surovin.

Vyzkoušet můžete Hygienický gel s Panthenolem a kozí syrovátkou, Výživný krém na ruce a nohy, Denní hydratační krém s tvarohem, Tělový krém s kozím máslem a bylinkami – vše značky La Chèvre.

Hygienický gel s Panthenolem a kozí syrovátkou. Přípravek, který naše ruce ochrání a ošetří zároveň. Obsahuje denaturovaný alkohol, kterého je zde minimálně 66 %, což je skvělé pro desinfekci rukou. Panthenol a kozí syrovátka zase zajistí rukám výživu. Gel se neoplachuje! Jeho užijí je velmi jednoduché a rychlé. Stačí rozetřít malou dávku na pokožku rukou, dlaní a mezi prsty (280 Kč / 100 ml).

Výživný krém na ruce a nohy se skvěle hodí nanést po dezinfekci rukou. Krém ruce zregeneruje a vyživí. A nejen to. Navíc také může pomoci v dlouhodobé ochraně rukou, které přichází do kontaktu s různým předměty a povrchy. Krém slouží doslova jako ochranný štít proti virům a bakteriím (238 Kč / 100 g).

Denní hydratační krém s tvarohem. Tvaroh z kozího mléka a sůl kyseliny hyaluronové zvyšují hydratační a regenerační účinek tohoto jemného denního krému. Díky tomu je zajištěna dlouhodobá hydratace naší pleti. Zvyšuje se i pružnost a jemnost pokožky. Krém navíc chrání před škodlivými vlivy, bakteriemi, viry a to dlouhodobě a vysoce účinně (378 Kč / 50 g).

Tělový krém s kozím máslem a bylinkami obsahuje vysoce účinné látky, které hydratují, zklidňují a zpevňují pokožku. Krém pomáhá dlouhodobému zpevnění pokožky celého těla. Chrání kůži před viry a je balzámem na pro tělo i duši (458 Kč / 100 g).

Doprava zdarma – skvěle fungující e-shop

Produkty pohodlně vyberete, objednáte a dovezeny Vám budou až domů. Poštovné Kosmetika Capri v tomto období neúčtuje, dopravu tedy máte zdarma.

Navštivte e-shop www.kosmetikacapri.cz a pohodlně a bezpečně si vyberte z domova.

————————————————————————————————————————————–

Produkty Kosmetiky Capri se vyrábějí v obci Čím u Nového Knína, jsou lokální, nezatěžují výrobou životní prostředí, obaly jsou 100% recyklovatelné, podporují obnovu a zachování koz. S Kosmetikou Capri budete zdravá, krásná a chráněná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.