Učení se, je postoj – KIDS &US klade důraz na to, aby byla angličtina pro děti základním stimulem

Odpovědnost rodičů spočívá ve vštípení určitých postojů svým dětem, tak proč se nesoustředit na to vštípit jim pozitivní přístup ke studiu? Děti se rodí s neomezenou zvědavostí a naším úkolem jako rodičů je tuto zvědavost rozvíjet a podporovat. 

„Jsme zvyklí na to, že děti potřebují, aby vše bylo ohromně zábavné. Pokud není, děti ztratí zájem. Dnešní děti v tomto věku hledají snadnou zábavu a radost, a také okamžité uspokojení. Co může zpočátku vypadat nevinně, se stává postojem k životu, jako neustálá touha a očekávání, že dostaneme vše hned, teď a tady, abychom dosáhli okamžitého uspokojení. Jak pak děti nacházejí radost, která přichází z čekání, trpělivosti a tvrdé práce? Přístupy jako TRPĚLIVOST a VYTRVALOST jsou pomalu zastaralé a ruku v ruce s tím jde nedostatek dlouhodobých cílů. Krátkodobá radost vyprchá stejně rychle, jako se objevila. Nikdy nebyl kladen

takový důraz na motivaci žáků a podporu rovných příležitosti, jako právě nyní. Osobně si myslím, že problém leží v lidech, kteří předávají své postoje dětem,“ uvádí Natàlia Perarnau, zakladatelka a autorka metody Kids&Us. „Za svou dlouhou kariéru učitelky jsem viděla stovky rodičů a dětí a mohu s jistotou prohlásit, že rodiče, kteří jsou do studia nadšení, dokáží toto nadšení ve velké míře přenést na své děti,“ dodává Natàlia Perarnau.

Ve škole Kids&Us, anglické škole pro děti od 1 roku, je kladen důraz na to, aby byla angličtina pro děti základním stimulem při jejich důležitých prvních, formujících letech života. Cílem Kids&Us je, aby se děti učením bavily a a byla v nich podporována touha po tom, aby se chtěly naučit víc.

Jazykové kurzy v Kids&Us po škole či školce, jednou v týdnu, zahájily nábor nových žáků pro školní rok 2017/2018. Pro rodiče s dětmi jsou připraveny ukázkové lekce, aby si děti vyzkoušely, zda jim právě tato forma výuky cizího jazyka bude vyhovovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.