Festival Evolution: vše o zdraví a zdravém životním stylu

Bio potraviny, fair trade výrobky, přírodní kosmetika či nejnovější ekologické vychytávky a produkty, které jsou nejen šetrné k přírodě, ale pomohou i uspořit výdaje na domácnost. To a mnohem více představí návštěvníkům Festivalu Evolution na 400 vystavovatelů, kteří se od 17. do 19. dubna sejdou na pražském výstavišti v Holešovicích.

Vedle pětice tradičních veletrhů: Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Alternativa a Inspirace, které se již po jedenácté sejdou pod hlavičkou Festivalu Evolution, připravili organizátoři i bohatý festivalový program čítající více než 170 přednášek, workshopů, prezentací a vystoupení vedených uznávanými odborníky. Spojuje je mimo jiné to, že osloví celou rodinu: od budoucích maminek, přes zralé muže až po seniory.


Hojně diskutované téma vakcinace otevře při svém vystoupení profesorka fyziologie a autorka bestsellerů Anna Strunecká. Uznávaný celostní lékař MUDr. Jan Hnízdil se ve svých přednáškách bude věnovat tématu, jak se nestat pacientem. Na výživu a potraviny se zaměří spoluautorka a garantka systému hodnocení potravin občanského sdružení Zdravá potravina Ing. Hana Střítecká.

O své vědomosti a zkušenosti se podělí i úspěšné osobnosti ze světa businessu – Jan Mühlfeit, bývalý viceprezident Microsoftu pro Evropu, Střední východ a Afriku, úspěšný motivační spíkr, kouč a mentor Mark Dzirasa nebo zakladatel portálů Jobs.cz a Prace.cz Libor Malý.

Velmi oblíbená jsou mezi návštěvníky Festivalu Evolution setkání s osobnostmi showbusinessu. Již tradičním hostem festivalu je herečka, moderátorka a zakladatelka Léčivého divadla Gabriela Filippi. Vedle ní se na hlavním podiu představí například populární moderátor Dalibor Gondík, výstřední skladatel a dirigent Varhan Orchestrovič Bauer, všestranný umělec Vladimir 518 nebo známý astrolog Antonín Baudyš.

Po loňském úspěchu se do Prahy vrátí také uznávaný sexuolog, tantrický kouč a expert na partnerské vztahy Andrew Barnes, který pro návštěvníky uspořádá bezplatný workshop na téma jak rozpálit svou sexualitu. Pozvání na festival přijal také filozof a vědec Ervin László z Maďarska.
Podrobný program na www.festivalevolution.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.