Velikonoční výzdoba se skleněnými ozdobami

Český výrobce skleněných ozdob loni rozšířil tradici jarního zdobení skleněnými foukanými a malovanými ozdobami. Jarní kolekci barevných ptáčků doplnil skleněnými malovanými kraslicemi a zájem byl obrovský.

Každá radost a osvěžení našich domovů jsou vítané. Navíc se jedná o originální český rukodělný výrobek, který může udělat radost všem. Sklárna Koulier na Oflendě na Chrudimsku rovněž zahájila sezonu tvořivých dílniček spojených s exkurzemi do výroby. Vítané jsou nejenom rodiny s dětmi, ale všichni, kdo milují tvořivost a krásu. Koulier je připraven i na školní výlety.

„Rovněž letošní jaro bychom si přáli do co nejvíce domovů přinést jarní osvěžení a krásu. Na odekorování není zapotřebí mnoho času ani talentu. Skutečně stačí pár větviček nebo jarních kytiček a několik ptáčků a máte hotovo,“ uvádí Kateřina Šrámková, obchodní ředitelka značky Koulier. „Nově nabídneme již celkem sedmnáct dekorů pestrobarevných porcelánových ptáčků, Velikonoční srdíčka ve dvou dekorech a osmi barvách, jarní jednobarevné ptáčky v pěti dekorech po osmi barvách nebo Veselé kraslice v devíti dekorech a až dvanácti barvách. Připravujeme rovněž rozšíření skleněných kytic o nové druhy a barvy,“ dodává Kateřina Šrámková.

Ozdoby značky Koulier naleznou zákazníci na e-shopu http://www.koulier.cz/, dále v podnikové prodejně na Vysočině na Oflendě, v zámecké prodejně zámku Loučeň ve Středních Čechách a u dalších partnerů, jako například ve sklárně Tasice u Kutné hory.

Velikonoční sortiment značky Koulier zahrnuje: 

  • 17 dekorů pestrobarevných porcelánových ptáčků
  • Velikonoční srdíčka ve 2 dekorech a 8 barvách
  • Jarní jednobarevné ptáčky v 5ti dekorech po 9 barvách
  • Veselé kraslice v 9ti dekorech a až 12 barvách
  • A dále bude rozšířen o nové druhy a barvy skleněných kytic

 

Nela Kleinová

Zdroj foto: Koulier

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.