Masopustní tip: Tradiční zabijačka v Plzeňském Prazdroji

Masopust je tradiční dobou hodování a veselí. Nechte se inspirovat zvyky našich předků a v sobotu 28. ledna si naplno vychutnejte zabijačku v Plzeňském Prazdroji!

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, prdelačka. Na nádvoří legendárního pivovaru u Hospody Na Spilce budou od 10 do 15 hodin k mání zabijačkové speciality a čepované pivo Pilsner Urquell přímo od zdroje. O náležitou atmosféru se postará živá muzika. Z bohatého sortimentu nabízených pochutin si určitě vybere každý. Vstup je zdarma.

Letos jednatřicetiletá Hospoda Na Spilce je jednou z největších hospod v České republice. Podnik, který je oblíbeným cílem nejen návštěvníků plzeňského. pivovaru, na jehož nádvoří sídlí, v roce 2022 prošel výraznou obměnou. A to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu. Zdejší kuchyně je unikátní spojením „pivo a jídlo“.

Aktuální informace na www.naspilce.cz a na Facebooku https://www.facebook.com/naspilce

Nela Kleinová

Zdroj foto: 2media.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.