Užijte si s vnoučaty kouzelné podzimní prázdniny v teple za jakéhokoliv počasí

Hledáte originální nápad, jak si užit volno se svými ratolestmi nebo vnoučaty? Navštivte od 26. – 30. října jeden z největších aquaparků ve střední Evropě a zažijte při tom společně moře zábavy a relaxu.

Čeká vás velké množství vodních atrakcí, letní teploty a bohatý animační program. Ocitněte se v tropickém ráji a prožijte den plný kouzel. Ať už je venku jakékoliv počasí, v Aquapalace Praha zažijete léto po celý rok! Tropické teploty vzduchu a vody lákají malé i velké návštěvníky k celodenním vodním radovánkám.

Užijte si i vy po celý den velké množství vodních atrakcí, tobogánů, skluzavek až po pravé mořské vlnobití na ploše 9150 m2. Navíc od středy 26. října až do neděle 30. října vás čeká bohatý animační program. Kouzelné podzimní prázdniny vedle opravdového kouzelnického představení nabídnou – virtuální realitu na tobogánu Magic tube, vystoupení skupiny Lollipopz, Bublinovou show anebo také originální laser show na největší vodní cloně v České republice.

28.10. vystoupení skupiny Lollipopz od 13 hodin a k tomu Meet and Greet

Kouzelné podzimní prázdniny jsou akcí, na které nesmí chybět řádná dávka zábavy a překvapení. A proto si nesmíte nechat ujít pestrobarevný koncert dívčí skupiny Lollipopz, jejichž vystoupení si zamilovaly tisíce dětí, a to nejen díky hravým melodiím a tanečků. Překvapte své děti perfektním prázdninovým zážitkem.

29.10. Den plný kouzel a překvapení

Co by to bylo za den plný kouzel bez pravého kouzelníka. V Aquapalace Praha se můžete těšit přesně na takové vystoupení, které povede Martin Boháč alias Martin Kellman, jeden z nejtalentovanějších mistrů čar a kouzel v České republice. Vezměte v sobotu děti na kouzelnické představení a potěšte je zábavným programem.

30.10. Bublinová show

Nedělní program zpestří originální bublinová show Matěje Kodeše. Profesionální bublinář má obrovský talent ohromit a nadchnout publikum bez ohledu na věk. Vystoupení sklízí úspěchy u diváků od roku 2014 a chystá se představit svá fantastická kouzla a triky i návštěvníkům Aquapalace Praha v neděli 30. října. Nenechte si ujít tuto senzační podívanou!

Co dalšího v Aquapalace Praha navštívit?

Pro větší odvážlivce a milovníky vesmírné tématiky si čestlický aquapark připravil cestu do Vesmíru. Nevěříte? Stačí si jen nasadit VR brýle, které vás na tobogánu MAGIC TUBE přenesou přímo do Vesmíru. Pokud byste si rádi dopřáli kapku adrenalinu a rychlé jízdy, navštivte Palác dobrodružství. Je to místo pro odvážné, které opravdu ohromí. Dlouhé tobogány, ale i skluzavky lákají k divoké jízdě. Navíc si nenechte ujít letošní novinku! Tobogán TWISTER vás pouhým zmáčknutím tlačítka přenese do tropického pralesa či na divoké rozbouřené moře, a to díky originálním zvukům. Vyzkoušejte i čtvrt kilometrů dlouhou divokou řeku, která se line celým Vodním světem. I její venkovní část je stále provozu!

Zasloužený relax pro dospělé

V případě, že si budete chtít užít chvilku o samotě, můžete děti svěřit do péče místních animátorů a vybrat si z některých ozdravovacích či zkrášlovacích procedur ve Spa & Wellness. Přímo dokonalý odpočinek nabídne největší Saunový svět v České republice. V Saunovém světě čeká na návštěvníky 18 různých saun a prohříváren. Prostor je rozdělen na římské lázně, finské sauny a venkovní část s vířivkami a ceremoniální saunou – Srubovou baňou. Běžte se ohřát do luxusního resortu a nasbírejte energii do sychravých dní.

Hodně zábavy Vám přeje redakce Vitální senior. 

Zdroj foto: Aquapalace Praha 3-e1666768043278.jpg

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.