Justwoman by Reebok promění v sobotu 22. června Střelecký ostrov na dámské obří sportoviště

Jedinečný projekt, který harmonicky spojuje tři nejpopulárnější ženské rekreační sporty: jógu, běh a paddleboard se pod názvem Justwoman by Reebok přesouvá z Bratislavy do Prahy. Den plný zábavy, sportu a pozitivní energie si klade za cíl jediné: vytvořit silnou komunitu žen, která se vzájemně inspiruje, podporuje a směřuje stejným cílem - cítit se krásně a fit. Tváří letošního ročníku je Andy Pavelcová, zakladatelka FitFab strong programu. Justwoman by Reebok má navíc i letos charitativní přesah. Organizátoři se prostřednictvím eventu zavázali opět podpořit Ligu proti rakovině.

Ženy, které se chtějí cítit skvěle, oddechnout si, zasportovat a také podpořit dobrou věc, by určitě neměly chybět. „Celý projekt Justwoman podporuje ženy v tom najít si čas pro sebe a spolu s ostatními ženami se inspirovat k pohybu. Věříme, že energie, která v sobotu vznikne na Střeleckém ostrově namotivuje ženy dostatečně proto, aby se během roku vracely k jednotlivým sportům pravidelně. Proto jsme i v Praze zvolili tři sporty – jógu, běh a paddleboard. A ty nebyly vybrány náhodně. Ranní hodina jógy dokáže perfektně nastartovat celý organismus a kromě toho se postará i o rovnováhu těla a mysli. 4 kilometrový běh je výzvou. Nezáleží na tom, zda běháte pravidelně nebo možná právě nejste ve formě. Pod dohledem zkušených trenérů a silné podpory žen to dokážete. Neběhá se na čas, ale pro radost. A nakonec paddleboard, který si ženy zamilovaly. Je to kromě zábavy také skvělá aktivita pro formování celé postavy,“ říká Veronika Konrád, hlavní organizátorka akce.

Účastnice nemusí mít obavy, že by sporty nezvládly. Cílem je vše vyzkoušet a bavit se, užít si čas s kamarádkami a třeba si některý sport i zamilovat. Pro zájemce navíc organizátoři připravili možnosti začít s přípravou společně již předem prostřednictvím volných tréninků jógy a běhu. „V rámci spolupráce proběhnou tři free lekce u nás ve studiu před samotnou akcí. Každá z těchto lekcí má jiné zaměření. Jedna z lekcí byla například zaměřená na běžce, aby se s jógou propojil i běh, který je součástí JUSTWOMAN by Reebok. Spojením s celým projektem se snažíme přiblížit jógu těm, kteří ji třeba ještě nezkusili,“ říká Adéla Porubská, zakladatelka studia YOGA MOVEMENT .

Podpora projektu Liga proti rakovině

Každý projekt Justwoman podporuje dobrou věc a stejně tak je tomu i tentokrát. Organizátorky se rozhodly navázat na tradiční spolupráci s Ligou proti rakovině Praha. „Velmi si nabídky na spolupráci vážíme, neboť spojení filosofie akce Justwoman by Reebok s cílem Ligy proti rakovině Praha se vzájemně prolíná. V rámci našeho dlouhodobého programu prevence onkologických onemocnění upozorňujeme na zdravý životní styl a pravidelný pohyb jako nedílnou součást prevence. Tím, že je akce určena především ženám, je dobré propojit ji i s informacemi týkajícími se prevence rakoviny prsu a ženských orgánů, vyzdvihnout důležitost preventivních prohlídek u lékaře a účast ve screeningových programech“, říká paní Iva Kurcová, ředitelka a místopředsedkyně Ligy proti rakovině Praha a dodává:“ Liga proti rakovině Praha bude mít na akci svůj stánek, kde bude pro zájemce připraveno množství edukačních materiálů o možnostech prevence nádorových onemocnění.“

 Justwoman představí i novou kolekci Meet You There

Již druhým rokem je v České republice hlavním partnerem akce společnost Reebok, která se snaží své zákazníky motivovat k aktivnímu pohybu. „Chceme být svým zákaznicím co nejblíže bez ohledu na to, čím se udržují v kondici – ať už jde o funkční trénink, běh, jógu či aerobik. Na akci se můžete těšit na Reebok zónu, ve které si budete moci odpočinout či si prohlédnout nejnovější kolekci Meet You There – kolekci plnou grafických prvků pro odvážné holky. Jednou z tváří Justwoman je mimo jiné také ambasadorka naší značky Veronika Arichteva. Každou ženu, která si s námi přijde užít pohodový den, navíc určitě potěší malý dárek v podobě trička Reebok ve startovním balíčku,“ říká Simona Sedlárová, Brand Communication Manager pro ČR, Slovensko a Maďarsko.

Více informací naleznete na webových stránkách projektu: www.justwomancz.cz  nebo na facebooku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.