Dědictví v bezpečí

Každý, kdo už překročil důchodový věk, přemýšlí nad tím, jak jednou zabezpečit své nejbližší.

Existuje mnoho variant kam majetek uložit, aby jednou sloužil dětem nebo vnoučatům. Díky společnosti 24SAFE ho budete mít bezpečně pod zámkem a přitom kdykoliv k dispozici.

Mnoho lidí využívá různé formy bankovních produktů, kam ukládají dědictví pro své nejbližší. Ať už jde o formy životního pojištění či bankovních schránek. Ve chvíli, kdy se k nim ale potřebujete dostat, nastane výpovědní lhůta nebo pobočka už je zavřená.

 

To je také důvodem, proč stále více seniorů volí pro bezpečné uložení dědictví firmu 24SAFE.

Pan Jaromír s manželkou řešil, jak zabezpečit své 3 děti a ušetřit si zdlouhavé vyřizování či nedorozumění u notáře. Po zjištění možnosti uložení peněz do bezpečnostních schránek si pronajali hned 3 a všechny děti spravedlivě podělili. Ti se ke svým penězům dostanou kdykoli chtějí. Co navíc manžele nadchlo, bylo i to, že schránky jsou naprosto anonymní, nikde nemusí uvádět co je jejich obsahem a navíc je obsah pojištěn u společnosti Allianz.

Bezpečnost ve schránkách je zaručena tím, že trezory jsou vybaveny nejmodernějším systémem švédské firmy GUNNEBO, která je v oblasti zabezpečení dlouholetým specialistou a patří mezi jedničky na trhu. Kromě otevření schránky na otisk prstu, jsou k dispozici i další bezpečnostní prvky. Například upozornění zprávou SMS, kdykoli bude zaznamenán přístup do schránky. Ty jsou nepřetržitě hlídány bezpečnostní agenturou.

Navíc ke své schránce budete mít přístup kdykoli, protože prostory v Praze v ulici Na Poříčí 17, jsou otevřeny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a po celý rok. Nikdy se tedy vám nebo vaším blízkým nestane, že byste se ke svému majetku nemohli dostat.
Pronájem schránky můžete zařídit buď přes internet nebo osobně. Cena začíná už na 390 korunách. To je cena za pocit toho, že víte že vaše cennosti jsou v bezpečí a k dispozici těm, kterým je chcete předat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.