Festival Evolution uvede řadu novinek

Představuje Festival Evolution převratné novinky v oblastech BIO Stylu, Zdraví, ECO Worldu, Alternativy a Osobního rozvoje, nebo se jedná o pokorný návrat k osvědčeným tradicím? Narůstající zájem návštěvníků o tuto akci dokládá, že se o téma jak zdravě a dobře žít, zajímá stále více lidí.

Festival Evolution tomuto trendu vychází vstříc. Ve dnech 18. až 20. března na Výstavišti v pražských Holešovicích své novinky představí na čtyři sta firem. Vystavovatelé návštěvníkům nabídnou nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky nebo praktické ekologické „zlepšováky“, mezi nimi například firma Diochi nebo český výrobce RAW veganských potravin v BIO kvalitě Lifefood. Nedílnou součástí festivalu je také program, ve kterém se představí čeští i zahraniční odborníci se svými přednáškami, workshopy a poradnami. Řada přednášejících seznámí návštěvníky s novými projekty, například Petr Dobrý představí projekt „Pomocnožky“. Seznamovací a rozvojová agentura Náhoda poradí, jak na (nejen) partnerské vztahy. Možnosti a rozmanitosti cest osobního rozvoje představí ve své přednášce Ctirad Hemelík, zakladatel Festivalu Evolution.

„Cílem našeho festivalu je představit co nejširší nabídku v tomto segmentu a poskytnout relevantní informace z více pohledů. Klademe důraz na výběr toho nejlepšího a nejzajímavějšího, věnujeme pozornost aktuálním tématům a nabízíme inspiraci všem, kteří chtějí žít zdravě, aktivně a naplno. Snažíme se také propojit tu část života, která se nám může zdát příliš emoční či spirituální, s tou, která naopak působí příliš racionálně. I proto máme podtitul ´Festival, který vám nasadí brouka do hlavy´,“ uvádí Ctirad Hemelík. „Touha po zdraví je přirozenou vlastností a všichni stojíme o informace o tom, co je zdravé. Stále častěji kupujeme zboží, které je ohleduplné ke zdraví i k přírodě, podrobněji se zajímáme o původ a složení produktů, které kupujeme. Častěji věnujeme pozornost i tomu, co životu dává hlubší smysl.“

„Krása začíná uvnitř“

„Je mi velkým potěšením pracovat pro společnost Diochi, která v České republice nemá obdoby,“ uvádí Barbora Jankovská, marketingová manažerka a lektorka Diochi. „Diochi je na trhu již 13 let. Nejsme jen výrobce unikátních přírodních bioinformačních potravinových doplňků pro posílení lidského zdraví, ozónové kosmetiky a dovozcem bylin. Jsme firma s vlastní filozofií. Diochi se řídí heslem „Krása začíná uvnitř“. Jednoduchým způsobem učí lidi, jak pomoci sám sobě a to tím nejčistším způsobem, změnou myšlení a pomocí bylin se silou přírody. Probouzí tak krásu v každém z nás,“ dodává Barbora Jankovská.
Diochi uvedla na trh přípravek Diolift hydrogel. Jde o čistě přírodní liftingový hydrogel, který o pokožku dbá s maximální péčí. Díky unikátnímu složení maximálně hydratuje, vyživuje, vypíná pleť a při pravidelném používání je zjevný kumulativní efekt.
Diolift hydrogel je díky svému praktickému balení takový rychlý botox do kabelky, všichni přece chceme vypadat mladě a krásně kdykoliv a kdekoliv. Tohoto silného pomocníka s pletí bez vrásek si budou moci návštěvníci vyzkoušet na letošním veletrhu Evolution. Firma je naučí, jak přípravek používat i jiným, než běžným způsobem. Dále má firma připravené další beauty novinky pro péči o zdraví, krásu, kondici a regeneraci. Zákaznice se mohou těšit na detoxikační a posilující přípravek obsahující flavonoidy, vitaminy krásy a dlouhověkosti.

Kvalitní živé jídlo v podání Lifefood

„Se živým jídlem jsem se poprvé seznámila ve Spojených státech. Rawfood mi učarovalo nejen pestrostí chutí, ale také mi pomohlo v osobním životě. Díky změně stravovacích návyků jsem se zbavila zdravotních komplikací a nalezla rovnováhu ve svém životě,“ uvádí Tereza Havrlandová, zakladatelka a majitelka české firmy Lifefood. „Po návratu do České republiky jsem se marně snažila najít jídlo, které by odpovídalo mým nárokům na kvalitu. Živá strava byla takřka neznámým pojmem. Po několika pokusech dovážet živé potraviny ze zahraničí jsem se rozhodla zúročit vlastní zkušenosti s přípravou RAW pokrmů a v roce 2006 založila firmu Lifefood. Po deseti letech jsme se vypracovali v lídra na poli živé stravy, vyrábíme 85 druhů produktů a díky šíři sortimentu a úspěchu na 25 zahraničních trzích jsme v současnosti největším producentem RAW BIO veganských potravin ve světě,“ dodává Tereza Havrlandová.

Na Evolution představí firma čtyři nové příchutě RAW BIO tyčinek Lifebar, které patří mezi nejoblíbenější pochutiny Lifefood, a také program a exkluzivní hosty už 3. ročníku festivalu RawFest (4. – 5. června 2016 na Štvanici v Praze) – největšího festivalu živého jídla, zdravého životního stylu, sportu a inspirace. Návštěvníci RawFestu se mohou těšit na nejlepšího britského RAW kuchaře Russela Jamese, guru RAW nápojů z divokých trav Pitera Caizera či třeba propagátorku ovocných RAW pokrmů Nikoletu Kováčovou.

Pomocnožky

Projekt Pomocnožky je určen těm, kterým není jedno, v čem a kam šlapou. Lidé nejsou tak špatní, jak se někdy může zdát. Mnoho z nich se snaží aktivně pomáhat lidem i přírodě. Pomáhají aktivně sami, nebo tyto aktivity podporují třeba finančně. A právě taková pomoc nyní nemůže být snadnější. Stačí si „jen“ koupit, nebo začít prodávat ve svém obchodě nebo neziskovce ponožky.
„Mám zkušenosti z prodeje a marketingu v zahraničních firmách, ale i z práce v neziskové organizaci,“ uvádí Petr Dobrý, autor projektu Pomocnožky. „Již několik let provozuji s manželkou eko internetový obchod, který se snaží nejen prodávat ekologické výrobky pro domácnost i přírodu kolem, ale také pomáhat neziskovým organizacím. Věnuji se hodně i osvětě, protože si uvědomuji, že lidé přírodě škodí často jen z neznalosti. Propaguji myšlenku, že každá i sebemenší zahrada může být pro zvířata kolem nás taková malá Noemova archa do té doby, než většinová populace dostane rozum. Vím, že kolem nás je spousta skvělých lidí a skvělých nápadů jak pomoci světu, a proto neustále hledám cesty, jak těmto lidem a jejich nápadům pomoci k realizaci. Mým posledním projektem jsou Pomocnožky, ten bude představen právě na letošním Festivalu Evolution,“ dodává Petr Dobrý.

Rozvojová a seznamovací agentura Náhoda

Ryze česká agentura Náhoda působí již od roku 2011 a zaměřuje se na koncepční přístup k partnerství. Pokud máte rádi sami sebe, je to nejlepší cesta ke kvalitnímu a smysluplnému vztahu. Tedy přes individuální rozvoj ke spokojenosti, štěstí a harmonickému partnerství. Pro seznamování Náhoda nabízí služby hned v několika úrovních: od klasického internetového seznamování s možností nechat si svůj profil bezplatně ověřit, přes VIP členství, které klientům umožní pravidelné osobní konzultace v Praze, Ostravě a Brně, až po sebepoznávací TOP program s majitelkou agentury Veronikou Vinterovou osobně. Na Festival Evolution přichází agentura s poradenskou službou, s konzultanty a odborníky na terapii a mentoring.

„Podporujeme klienty v nalezení nejlepší cesty k osobní rovnováze, díky které se životní partner či spokojenost v dlouhodobém partnerství hledá mnohem jednodušeji. Spolupracujeme s řadou odborníků z oblasti osobního rozvoje od koučinku přes image, fyzickou kondici, sex-koučink po mnohé další. Základem úspěšného seznamování v Náhodě je propojení seznamovacích aktivit s osobním rozvojem. Na rozdíl od ostatní internetových seznamek klademe důraz na osobní setkání s našimi klienty. Plně respektujeme osobnost klienta a zaručujeme absolutní diskrétnost,“ uvádí Veronika Vinterová, koučka, autorka koncepce péče o klienta. „Nejste opravdu šťastní? Změňte to teď! Vaše stávající partnerství nenaplňuje Vaše očekávání? Jste v situaci, kdy hledáte skutečný partnerský vztah? Chcete svůj volný čas trávit s někým, kdo za to opravdu stojí? Netušíte, proč se Vám nedaří najít toho pravého? Cítíte, že potřebujete v životě změnu, ale nevíte, kde začít? Doufám, že vám já i Náhoda pomůžeme,“ dodává Veronika Vinterová.

Veronika Vinterová pracuje s klienty, kterým nevyhovují jejich partnerské vztahy – buď životního partnera hledají, nebo jim jejich současný vztah nefunguje tak, jak by si sami představovali. Nejraději spolupracuje s lidmi, kteří opravdu chtějí změnu v životě. Systematickou strukturovanou prací nejprve zmapuje minulé vztahy včetně těch v původní rodině. Klienti pak přes hluboké sebepoznání lépe ocení své opravdové já, zdroj svého štěstí a životní priority či vize. Definují, co u partnera hledají a také to, co mohou partnerovi nabídnout sami. Součástí spolupráce je také přijít na to, jaké partnerství je pro koho to vhodné. Klienti tak nacházejí cestu nejen k partnerovi, ale i k sobě samému. Je to investice, která se v životě vyplatí na všech frontách.

Festival Evolution ve spolupráci s Náhodou a jejími odborníky – kouči, psychology a vztahovými poradci – připravil pro návštěvníky poradenský koutek na téma ŠTĚSTÍ, PARTNERSKÉ VZTAHY A SEBEPOZNÁNÍ. Návštěvníci se budou moci se svými životními tématy obracet na zkušené poradce přímo na festivalu. Prostřednictvím osobnostního testu, který vyplní zájemci přímo v poradenské zóně, pochopí, jak jejich charakter působí při komunikaci s okolím, a ta ovlivňuje jejich spokojenost a radost.
Festival vloni představil více než 380 vystavovatelů na čisté výstavní ploše 3948 m2, letos očekáváme více než 400 účastníků a zvýšení obsazenosti plochy na 4000 m2. Během loňského ročníku prošlo Průmyslovým palácem 15 598 návštěvníků všech věkových kategorií, i zde očekáváme nárůst na 16 500 návštěvníků.

Mezi vystavovateli v sekci BIO STYL letos nebudou chybět např. Lifefood, PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců, Pro-Bio obchodní společnost, Health Food Production, Havlíkova přírodní apotéka, Iswari superfood, Nobilis Tilia, nováčkem bude například bioSueňo, Weleda nebo ECCE VITA, sekce ZDRAVÍ se zúčastní Herbadent, Freshland, Bemer Medical Technic, Cosmetics ATOK International, Diochi, Energy Group, Everest Ayurveda, Akademie léčivé výživy, nově se bude prezentovat např. Rawvolution nebo firmy Naboso, Hradecké delikatesy a RaE přírodní kosmetika. S ekologickými produkty se představí například Zelená domácnost, Econea, Tierra Verde, Mamaja Group. Chybět nebudou ani neziskové organizace, např. Hnutí DUHA, Ekovesnice o.s., Most pro Tibet a další.

Prezentační sekci BIO STYL poskytl záštitu ministr zemědělství Ing. Marian Jurečka.
Vše, co byste chtěli o Festivalu Evolution vědět, najdete na www.festivalevolution.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.