Originální vánoční dárek z Plzně

Tradice a neměnné hodnoty jdou ruku v ruce, stejně jako k sobě neodmyslitelně patří české Vánoce a Pilsner Urquell. Pro jedinečné vánoční chvíle přichystal plzeňský pivovar tři varianty dárkových balení zlatého ležáku Pilsner Urquell.

Unikátní design a celkový zážitek z jedinečné chuti, která je neměnná již od roku 1842 a je tak výjimečná, že se stala inspirací pro celou kategorii piv s názvem ‚Pils‘, potěší pod stromečkem každého pivního znalce. 

Unikátní retro bedýnka Pilsner Urquell

Toto balení 8 lahví Pilsner Urquell se speciálním krčkem a retro etiketou přichází na trh vůbec poprvé. Autoři bedýnky hledali Inspiraci v bednářství, původním pivovarském řemesle. Dřevěná bedýnka s typickou červenou pečetí určitě najde své uplatnění i po vypití zlatého obsahu po Vánocích. Tyto bedýnky z limitované edice 10 tisíc kusů bude možné zakoupit výhradně v prodejnách řetězce Albert nebo v Galerii Pilsner Urquell Experience Shop na Malé Straně v Praze.

 

Multipack s půllitrem z roku 1935

Speciální vánoční balení – multipack s 8 lahvemi Pilsner Urquell přináší jako dárek jeden ze sady 5 sběratelských pohárů. Jedná se o repliku půllitru z mezinárodní výstavy v Bruselu, do kterého se na výstavě v roce 1935 Pilsner Urquell čepoval. Plzeňský ležák tehdy absolvoval na výstavu „Exposition universelle et internationale“ sice náročnou, ale velmi úspěšnou propagační cestu. Během čtrnácti dnů projelo auto s vlečným vozem a nákladem 51 hl piva velkou část západní Evropy, celkově vzdálenost 2 381 km. Jakost plzeňského piva tehdy obstála v této náročné transportní zkoušce na výbornou a pivo návštěvníkům výstavy opravdu chutnalo.

Založte si svou sběratelskou kolekci právě letos! Multipacky z limitované edice 71 tisíc kusů lze zakoupit v maloobchodních řetězcích Billa, Interspar, Tesco a Globus. Kolekce pivních pohárů a sklenic je utříbenou sbírkou reprezentativních kousků, která milovníkům piva a sběratelům připomíná příběh legendárního zlatého ležáku Pilsner Urquell. Kdo nechce čekat na další sklenice ze sbírky, může si celou sérii či kteroukoliv ze sklenic i s jejím příběhem vytištěným na dárkovém balení zakoupit v prodejnách Pilsner Urquell v Plzni a v Praze nebo na www.eshop.prazdroj.cz.

1 l lahev Pilsner Urquell 

Dalším tipem na originální dárek je luxusní balení plzeňského ležáku v unikátní litrové lahvi z edice pouhých 45 000 kusů, které bude možné zakoupit během prosince v obchodních řetězcích Billa, Globus, Albert, Tesco, Interspar a v Galerii Pilsner Urquell Experience Shop na Malé Straně v Praze. Tato lahev je již tradičním sběratelským kouskem a je uvedena na trh pouze při speciálních příležitostech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.