ZUprofit – nakupujte na stovkách českých i zahraničních e-shopů a získejte část peněz zpět

Nakupujete zboží nebo služby na internetu a chcete je pořídit ještě levněji? Nebo jste se těmto nákupům doposud vyhýbali?

Každopádně zbystřete. Na adrese www.zuprofit.cz byl spuštěn projekt, díky kterému můžete nakupovat na stovkách českých i zahraničních e-shopů a dostat část utracených peněz zpět! Nakupovat lze jednoduše na mnoha internetových obchodech nabízejících elektroniku, spotřebiče, kosmetiku, módu, vybavení domácnosti, potřeby pro děti, sport a volný čas, pojištění, ubytování v hotelích, dovolené a mnoho dalších věcí a služeb. Stačí se zaregistrovat na www.zuprofit.cz, nakoupit první produkt nebo službu a ve virtuální peněžence vám rázem přistanou první peníze.


A to není vše. Prostřednictvím Zuprofit.cz můžete získat peníze i v případě, že neutratíte ani korunu. Pokud doporučíte nákup svému příbuznému či kamarádovi, získáte část vrácených peněz z jeho útraty vy. Můžete si také vytvořit tým lidí, kteří budou přes Zuprofit.cz nakupovat a vám budou přibývat finance.
Ale zpátky k samotné podstatě věci. Jak je možné, že dostanete část utracených peněz zpět? „Jenom v České republice se rozdělí ročně v provizních systémech (tzv. affiliate programech) přes 25 miliónů Kč,“ říká Vanda Tobiášová, projektová manažerka Zuprofit.cz a upřesňuje: „Tyto provize si zprostředkovatelé, firmy a webové stránky, které přivedou zákazníka na daný e-shop , dělí v určitém poměru mezi sebe. Zuprofit.cz je součástí tohoto systému a my jsme se rozhodli část peněz, kterou bychom jako provizi od našich obchodních partnerů dostali my, rozdělit zpět mezi své zákazníky.“
A co vše si lze přes Zuprofit.cz výhodně pořídit? Elektroniku, počítače, domácí spotřebiče, kosmetiku, drogerii, produkty týkající se zdraví, módu, oblečení, obuv či doplňky, hodinky a šperky. Stejně tak potřeby pro sport, volný čas, děti, bydlení, domácnost, zahradu či domácí miláčky. Výhodně zde pořídíte také pojištění, ubytování v hotelech, zájezdy či letenky. A přes Zuprofit.cz získáte dokonce i slevu z nákupů na slevových portálech.
Konkrétní příklady úspor – peněz zpět na Zuprofit.cz
Povinné ručení na ipojištění.cz – až 260 Kč
Nábytek na Dormeo.cz – až 6 %
Modnidoplnky.cz, Sperky.cz – až 6 %
Alpharooms.com – až 6 %
Slevový portál Bigkupon.cz – až 12, 8 %

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.