Soutěž – Podzimní vaření

Chcete se i Vy stát součástí hlavního programu Gastro Food Festu? Nyní máte jedinečnou příležitost! Pošlete nám recept a okouzlete porotu Vašim kuchařským uměním. A vyhrajte zájezd od ČEDOKU!

Jelikož se Gastro Food Fest koná koncem října, jsou soutěžní recepty vyhlášeny s podzimní tématikou. Již nyní můžete zaslat na email info@gastrofoodfest.cz recepty (postup) a fotografie nebo videa Vámi připraveného pokrmu s podzimní tématikou. Maximální délka pro přípravu pokrmu je stanovena na 30 – 45 minut.
Vaše recepty budou postupně uveřejňovány na webu www.gastrofoodfest.cz.

14 dnů před otevřením bran Gastro Food Festu budou vyhlášení 3 finalisté, které vybere odborná porota. Finalisté budou pozváni na „FINÁLE SOUTĚŽE PODZIMNÍHO VAŘENÍ PRO AMATÉRSKÉ KUCHAŘE“, které se bude konat v rámci festivalu. Zde se mezi s sebou utkají v přípravě dodaného receptu. O vítězi rozhodne odborná porota.
Hlavní cenou pro vítěze bude zájezd věnovaný společností ČEDOK.

Stručná pravidla:

1. Uvařte svůj jedinečný recept
2. Vyfoťte nebo natočte finální jídlo (popřípadě postup)
3. Pošlete recept s foto (video) na info@gastrofoodfest.cz nejpozději do 10. 10. 2013 spolu se svými kontakty (jméno, příjmení, email, telefon)
4. Do 12. 10. 2013 vybere odborná porota 3 finalisty. Finalisté se zúčastní v neděli 27. 10. 2013 finálového kola na Gastro food festu.
5. Odměnou pro vítěze velkého finále bude zájezd věnovaný společností ČEDOK.

Další informace najdete na www.gastrofoodfest.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.