Výhodné nákupy s MasterCard na dovolené v Chorvatsku

Společnost MasterCard spolu s obchodním řetězcem Konzum usnadní pobyt turistům rekreujícím se v Chorvatsku. Při platbě kartou MasterCard nebo Maestro v kterémkoli obchodě Konzum v Chorvatsku, dostane zákazník po předložení voucheru akční cenu na vybrané zboží.

Ve více než 700 obchodech Konzum obdrží při platbě kartou MasterCard a Maestro slevu na potraviny jako je tradiční chorvatský sýr, prosciutto nebo červené víno. Slevové kupony jsou ke stažení na www.mastercard.cz a jsou platné od 1. července do 1. září 2013.

„Placení kartou v zahraničí je nejen výhodné, ale i praktické,“ říká Tereza Janková, marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko. „Stejně jako v České republice i v zahraničí při platbě kartou obvykle neplatíte žádné poplatky, navíc u sebe nemusíte nosit tolik hotovosti a předejdete tak krádežím,“ dodává Tereza Janková.

Ke kartám se také většinou automaticky váží další služby jako cestovní pojištění či pojištění proti krádeži karty – držitelé tak nemusí tyto služby řešit zvlášť. Není to však pravidlem, proto je nutné před vycestováním kontaktovat banku a informovat se o aktuálních nabídkách a benefitech.

Platby kartou na dovolené jsou stále oblíbenější i podle průzkumu MasterCard, který říká, že lidé napříč Evropou upřednostňují mít kartu s sebou o prázdninách víc než kdykoliv jindy v roce: 91 % z nich nosí kartu na letní dovolené s sebou, oproti 60 %, kteří ji nosí u sebe, když jsou doma. Více než polovina (přesněji 53 %) z dotázaných by ráda platila kartou na dovolené častěji.

Pro více informací o prodejnách Konzum je možné také využít mobilní aplikaci pro iPhone nebo telefony se systémem Android.

Sleva na zboží bude poskytnuta přímo na pokladně prodejen Konzum po předložení slevového kuponu v tištěné či elektronické podobě. Kupony lze využít opakovaně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.