Vánoční tip na kosmetickou nadílku

Lámete si hlavu, čím potěšit pod vánočním stromečkem? Francouzská kosmetika GERnétic nachystala několik tipů, které se třpytí po zlatě, voní luxusem a dokáží „zpomalit čas“.

„Lidé v předvánočním shonu často podléhají časové tísni. My v GERnétic si jim přejeme ulehčit po všech stránkách. Mnohem důležitější, než mít je totiž žít. Přestože mají být svátky časem poklidu, málokomu se podaří ho v tomto období zachovat,“ říká Ing. Andrea Trčková, výkonná ředitelka generálního zastoupení značky GERnétic pro ČR a SR.

„Jakmile přijde Štědrý den, o slovo se začne hlásit vyčerpání. Vánoční svátky utečou a vy máte pocit, že vás jen minuly. Jak to ale změnit? V čem pomoci? Proto jsme nejen pro naše věrné zákazníky nachystali tipy na vánoční dárky, aby pro ně byl letos výběr snazší. Věříme, že se tak budou moci soustředit na podstatnější záležitosti ve svém životě. Protože to jediné, co si koupit nemůžeme, je čas,“ doplňuje ředitelka.

Mezi nejoblíbenější vánoční dárky GERnétic dlouhodobě patří přípravky pro omlazení pleti. Nabídka je skutečně široká, krémy, séra, extra péče, procedury. „V tomto období se naši klienti zaměřují na ty nejexkluzivnější produkty z naší nabídky. Chtějí si dopřát extra péči, a to samé rádi věnují svým blízkým. Proto mnohem častěji volí pleťová séra ve všech svých podobách a další liftingové přípravky. Vybírají je nejen jako dárky, ale také proto, aby svou pleť a vzhled připravili na sváteční dny, kdy chtějí zazářit,“ popisuje Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a odborná školitelka GERnétic.

Cells Life – hydratační a liftingové sérum

Unikátní sérum pokožce poskytuje nevšední zpevnění, omlazení a hlubokou hydrataci. Zvětšuje objem pleti, redukuje vrásky a revitalizuje. Zvláště jej ocení zralá, dehydratovaná, povadlá, demineralizovaná a unavená pokožka, jíž rychle navrací ztracenou vitalitu.

Tenseur Flash – sada liftingových ampulí pro zralou pleť

Vzácná tekutina uvnitř ampulek představuje luxusní sérum určené pro ošetření pleti, na níž se začínají objevovat první fixované vrásky, k čemuž dochází obvykle ve věku kolem 40 let. Sérum s obsahem biomimetického peptidu se rychle vstřebává a poskytuje okamžitý vypínací efekt. Vrásky se zjemňují doslova na počkání a pleť získává pěstěný vzhled. Po týdnu je viditelně omlazená.

Lift Express – sada liftingových ampulí proti prvním vráskám

Jakmile se kolem 30. roku života začnou objevovat první vrásky, přichází čas se jim postavit s Lift Express. Sérum působí na principu vratného svalového relaxantu a má mírný „botox-like“ efekt. Působí na kontrakci svalu a tím zabraňuje prohlubování linek. Podporuje syntézu kolagenu v pleti a přispívá k uchování její elasticity.

Lift Crème – liftingový krém

Přípravek Lift Crème bude hájit krásu všech partií, kde je pokožka náchylná k tvorbě hlubších a těžko vyhladitelných vrásek, jako oční okolí, krk nebo okolí rtů. Komplex aktivních látek z Albízie růžové, proteinů, organického křemíku a esenciálních aminokyselin brání ochabování pleti a pomáhá ji viditelně zjemnit.

Le Concentré Réparateur – luxusní liftingové sérum

Sérum ze zlaté řady Les Parfaits je určeno zralé pleti a obsahuje komplex aktivních látek, které znovu v kožních buňkách aktivují režim mládí. Sérum intenzivně působí na obnovu funkcí kožních buněk a stimuluje je k vyšší produkci všech důležitých látek pro obnovu a regeneraci pokožky. Přípravek záhy vyplňuje vrásky a vypíná pleť.

L´Exquis – niche parfémová voda

Inspirovaná mořskou řadou péče o pokožku značky GERnétic, zrodila se vonná kompozice, která působí na smysly zklidňujícím dojmem. Parfémová voda navozuje pocit pohody a otevírá svým nositelkám možnost uchovat si pocit intenzivní relaxace jak v salonu, tak i během náročných všedních dnů. V hlavě parfému se nalézá vitalizující limeta, v srdci lotos, levandule a mořské tóny. Základ vůně tvoří živočišné pižmo a vznešené cedrové dřevo, které L´Exquis dodávají hloubku.

Dárkové poukazy na kosmetické ošetření

Jak něžně říci blízkým, aby si udělali čas sami na sebe? Překvapením, které jim umožní užít si chvilku nerušeného odpočinku. Na kosmetickém lehátku je čeká účinné kosmetické ošetření, díky němuž získají okamžitě krásnější pleť a během relaxační procedury načerpají zpět energii a vnitřní klid. Ceny dárkových poukazů se odvíjí od zvoleného typu kosmetické procedury.

„V posledních letech sledujeme trend, který nám dělá radost. Lidé se mnohem víc, než dříve odměňují časem pro sebe. V Kosmetickém studiu GERnétic to pokládáme za jednu z nejdůležitějších investic do zdravého a vyrovnaného životního stylu, přesto si jej lidé po většinu roku odříkají a nepřikládají mu takovou důležitost. Změna nastává s koncem roku. Před Vánoci naši klienti a jejich blízcí znovu zvažují hodnotu vlastního času a chtějí ve svém životě nastolit pozitivní změnu. Není to jen o cvičení a zdravé stravě, je to také o tom naučit se nic nedělat a přijímat, že pro nás někdo druhý udělá něco hezkého. A přesně tak fungují dárkové poukazy na ošetření. Je to vstupenka do nového začátku, kdy máte šanci věnovat se pravidelně víc sobě a žít vyrovnaněji,“ popisuje Šárka Stará, manažerka podpory prodeje, kosmetička a školitelka GERnétic.

 

Nela Kleinová

Zdroj foto: GERnétic 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.