Vánoční atmosféra v Crème de la Crème

Zažijte advent jinak a namísto tradičního cukroví sáhněte po mražené pochoutce. V Crème de la Crème připravili speciální zmrzlinové varianty.

Prosinec už je tu zas, na vánočný punč nastal čas. Skončí práce i velký stres, slavnostní nálada vkročí na ves. S ní i nové zmrzliny, vhodné pro celé naše rodiny. Lahodnou zmrzlinu si lze vychutnat v každém ročním období, a to i v zimě. Stačí si jen vybrat ten správný druh. Od prosince lze v Crème de la Crème ochutnat kořenně nasládlou skořici či nezaměnitelnou chuť kaštanů, které jsou velmi prospěšné pro naše zdraví.

Speciální svátek si žádá speciální zmrzliny

Prosincové svátky jsou za dveřmi. A jak nejlépe se naladit na tu pravou slavnostní atmosféru než speciální zmrzlinou vánoční punč, která díky své chuti v chladných zimních večerech zahřeje na duši i na těle. Červené víno, rum, vanilka, badyán, skořice a pár kapek pomerančové šťávy ze sicilských krvavých pomerančů – podlehněte skvělé chuti zimního drinku v kornoutku Crème de la Crème.

Tip na dárek: gurmánský zážitek v podobě poukazu

Lámete si hlavu nad dárky pro své blízké? Uspokojte jejich mlsné jazýčky a nadělte jim poctivou řemeslnou zmrzlinu z Crème de la Crème. Přesněji řečeno: dárkový poukaz, nikdo totiž nechce najít pod vánočním stromečkem rozteklou zmrzlinu. Každý labužník vám za takový dárek poděkuje, protože kdo by odmítl mraženou pochoutku nebo další dobroty v podobě dortů či snídaně? Vybírat můžete z několik typů poukazů. Můžete si zvolit nominální hodnotu 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč nebo darovat poukaz na 1 kg zmrzliny či bezedný kelímek, ať už pro jednotlivce nebo pro rodiny (2 dospělí + 3 děti). Všechny poukazy platí rok od svého vystavení, máte tak dostatek času na to si dárek vychutnat.

Zmrzlina nebo dort?

Pokud zmrzlina nepatří mezi vaše nejoblíbenější dezerty, pak můžete ochutnat zákusky od cukrářky Mirky, která se polotovarům, práškové směsi a hotovým kupovaným korpusům vyhýbá velkým obloukem. Makronky, vláčný sachr, lahodný cheesecake, geniálně vypilovaná receptura italské tiramisu, vanilkové profiterolky, větrník, pistáciový věneček či smetanový black forest zasypaný hromadou čokoládových hoblin. Či čokoládová bomba z Národní. Který dezert ochutnáte jako první?

Zpříjemněte si advent od počátku až do velkého finále:

Zmrzlinový salon, Crème de la Crème, Národní 23, Praha 1 – 10:30-22:30

Zmrzlinárna Husova, Husova 231/12, Praha 1 – 10:30-21:30

Zmrzlinárna Pod Kaštany, Pod kaštany 236/2, Praha 6- 10:30-21:30

Zmrzlinárna Průběžná, Průběžná 58, Praha 1 – 10:30-21:30

 

Nela Kleinová

Zdroj foto: Creme de la Creme

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.