Čokoládový podzim

Víte, co je nejlepším přítelem snad každé ženy? Ta nejčokoládovější čokoláda. V lepším případě čokoládová zmrzlina vylepšená o kapku likéru Grand Marnier, která v chladných dnech pohladí všechny smyslové buňky a zároveň vás zahřeje.

Letošní podzim bude již šestým festivalem Čokoládových týdnů v Crème de la Crème. Tato tradice bude letos probíhat ve všech pobočkách od 7. do 13. listopadu a zákazníci budou mít možnost vyzkoušet variace hořké čokolády se sladkým ovocem, bylinkami či kořením. Kromě oblíbených kombinací na vás ve zmrzlinovém salonu čeká i jedinečná novinka, hořká čokoláda s francouzských likérem Grand Marnier, který vyniká pomerančovou chutí i vůní.

Hořká, mléčná, bílá, oříšková i kakaová. Čokoláda se řadí bezesporu k nejpopulárnějším sladkostem na světě. A není se čemu divit, když čokoládová historie začala v období před více než 3 000 lety. Za zmínku stojí především vyhlášená belgická čokoláda Callebaut, která se vyrábí z nejkvalitnějších ingrediencí již déle, než 100 let. A právě nejjemnější čokoládu na světě, jak se ji přezdívá, používá do svého řemeslného gelata také zmrzlinář Honza Hochsteiger, stojící za sítí zmrzlináren Crème de la Crème. Kromě belgické čokolády používá pan Zmrzlinka i kvalitní holandské kakao De zaan z Nizozemska. Díky tomu se řadí čokoládová zmrzlina z Crème de la Crème k těm nejčokoládovějším z čokoládových zmrzlin, které se vyrábějí. A jaké zmrzlinové variace si pro vás zmrzlinárna připravila pro letošní podzim?

Ve všech zmrzlinárnách na vás čeká celkem 5 druhů:

  • Hořká čokoláda klasická • Hořká čokoláda sůl karamel
  • Hořká čokoláda vegan • Hořká čokoláda višeň

Ve zmrzlinovém salonu v Praze na Národní můžete navíc ochutnat i:

  • Hořkou čokoládu s likérem Grand Marnier • Hořkou čokoládu kokos • Hořkou čokoládu chilli
  • Hořkou čokoládu levandule • Hořkou čokoládu stracciatella s kousky bílé čokolády

Přijměte pozvání do čokoládového ráje.

mm

Zdroj foto: Crème de la Crème

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.