Palačinky, horké drinky a zmrzlina zpříjemní i tu největší zimu

Pokud jste si letos dali za předsevzetí užívat si radostí života, pak zamiřte do zmrzlináren Crème de la Crème. V pobočkách v Husově ulici a na Národní na vás čekají hříšně dobré crêpes v několika neodolatelných kombinacích. A co k nim?

Matcha latte vás perfektně vzpruží a dodá energii, zatímco slaďoučké bombardino se šlehačkou dokonale navodí atmosféru zimní pohody na sjezdovkách. A jestli milujete vaječný koňak, pak by vám neměla uniknout lednová specialita – zmrzlina s vaječným koňakem.

 Už dávno neplatí, že značka Crème de la Crème je synonymem pouze pro lahodné zmrzliny a sorbety. Vedle nabídky dortů a zákusků si můžete dopřát také vláčné palačinky vycházející z francouzských receptů. Od ledna je nabízí pobočka v Husově ulici a od února budou k dostání také ve vlajkové zmrzlinárně na Národní. Dáte přednost jednoduše geniální kombinaci másla, cukru a citrónu nebo šťavnatého horkého ovoce se zakysanou smetanou? Palačinky jsou dostupné v těchto kombinacích:

  • máslo a citron (máslo, cukr, citron)
  • marmeláda (domácí marmeláda, tvaroh, šlehačka)
  • nutella (nutella, lískové oříšky, šlehačka)
  • štrůdl (jablka, rozinky, vlašské ořechy, skořice, šlehačka)
  • horké maliny/borůvky se smetanou (horké maliny nebo borůvky, zakysaná smetana)

Vedle široké nabídky kávy v klasické, veganské i bezkofeinové verzi si pro vás tým Honzy Hochsteigera připravil také matcha latte s klasickým nebo rostlinným mlékem. Vybrat si můžete ze špaldového, ovesného, sójového a kešu mléka. Japonský čaj matcha je nejen delikatesou, ale také superpotravinou, která povzbudí organismus i mysl. Jestliže dáváte přednost něčemu sladkému s alkoholem, pak zkuste oblíbené bombardino s pořádným kopcem poctivé šlehačky.

Říkáte si, co by to bylo za návštěvu Crème de la Crème bez porce zmrzliny? Ani na ni se nezapomnělo. Lednovou specialitou je zmrzlina s vaječným likérem. Té sekundují dvě zmrzliny dostupné po první měsíc roku ve všech provozovnách – perníčková zmrzlina, která se stala předvánočním hitem, a to v klasické i veganské verzi, a také kombinace jogurtové zmrzliny s vlašskými ořechy a medem vonící Řeckem. V únoru se pak můžete těšit na valentýnskou specialitu vanilkovou zmrzlinu s malinami. Oslaďte si zimu a užívejte si život podle sebe a bez výčitek.

mm

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.