Tip na dárek: Stačí trocha fantazie a trpělivosti a z hromádky plsti a šňůrek vznikne krásný dárek

BUUK je krásná knížka plná nápadů, kterou si každý vytvoří vlastníma rukama. Je to úžasný pocit, když z hromádky plsti a šňůrek vznikne skvělá nová věc jen díky něčí trpělivé práci.

„Jako první je testují naše děti, pro které chceme to nejlepší. Také máme v týmu speciálního pedagoga, který na výrobky dohlíží po odborné stránce,“ říká,“ jeden ze zakladatelů projektu Tomáš Hurta. Nyní už mohou říct, že se jejich původní přání plní. BUUK už potěšil stovky dospělých i dětí. A oni mají dobrý pocit z toho, že věnují svůj čas a sílu něčemu, co je krásné, a na co jsou hrdí.

Produkty BUUK můžou být krásným dárkem pod stromeček:

BUUK kniha

BUUK je plstěná interaktivní knížka především pro batolata a předškoláky, která podněcuje fantazii, rozvíjí jemnou motoriku a děti neskutečně baví. Jednotlivé díly si sešije každý sám doma. Zvládne to každý, kdo umí přišít knoflík. Ať už je to máma, táta, teta, babička nebo třeba dědeček. V krabici mu dorazí vše potřebné, tedy provázky, nitě, zipy, jehly, návod. Všechny dílky z plsti jsou precizně vyřezané, takže ani není potřeba nic vystřihovat.

Provlékačka – Mix zima

Sada na jednoduchou tvořivou aktivitu, která je pro děti prvním bezpečným setkáním se šitím. Nepotřebují jehlu, nemusí se trápit se zašmodrchanou nití. Připravené dílky s dírkami postupně provlečou proužkem plsti a to je vše. Sada Mix zima obsahuje materiál na výrobu 5 ks vánočních ozdob, 5 ks stroměčků a 5 ks sněhuláků. Celkem tedy 15ks provlékaček, které mohou posloužit jako sváteční dekorace, ozdoby na vánoční stromeček nebo po připevnění na špejli jako zápichy do květináče.

Marta Molínová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.