6 000 m2 džungle pro malé i velké

Průmyslový park nemusí mít vždy průmyslového nájemce a pro park P3 Prague Letňany to od května platí dvojnásob. O 6 000 m2 se zde dělí trampolínové centrum JumpPark s lezeckým centrem Jungle Sport park.

Pro sportovce a vyznavače aktivního životního stylu je v pražských Letňanech připravena nejen dvoupatrová boulderová stěna a trampolínové ninja dráhy, ale také výdejna outdoorového e-shopu, kavárna nebo bistro. Budova dříve sloužila jako tiskárna, a P3 proto hledala vhodné využití, které by bylo přínosné i pro místní obyvatele. Pro přestavbu na sportovní centrum tak společnost získala velkou podporu místních obyvatel i úřadů. Z bývalého truckyardu zmizely kamiony a vzniklo parkoviště, které vystačí pro všechny návštěvníky sportovního centra.

„Dlouho jsem měl v hlavě myšlenku na stavbu velkého sportovního centra, které bude spojovat lezení a další sporty. Nebylo ale jednoduché najít prostor, který by splňoval všechny požadavky, jako je dostatečně velká plocha a výška, přírodní denní světlo a dostupné parkování. Hala v Letňanech prošla výběrovým sítem. Následovalo dlouhé období tvorby nákresů, vizualizací a budování. Teď už zbývá doladit poslední detaily a na konci června otvíráme! V krásném moderním prostoru na návštěvníky čeká lezení s lanem, bouldering, gymnastika, parkour, workout a jóga,“ říká Jiří Oliva z Jungle Sport parku.

„Na děti i dospělé čeká v největším trampolínovém parku v České republice 17 různých atrakcí, jako je interaktivní vybíjená, pěnové jámy, bláznivý zametač, ninja dráhy s časomírou a mnoho dalšího. Jsme připraveni na oslavy narozenin, teambuildingy, a na léto pro děti chystáme i příměstský tábor,“ říká Mário Kobida, jednatel společnosti JumpPark.

Alternativní využití průmyslových parků se u nás i v zahraničí těší čím dál větší oblibě. V P3 Prague Horní Počernice sídlí centrum virtuální reality Virtuplex, jehož srdcem je rozsáhlý klimatizovaný prostor bez jakýchkoliv překážek. U našich východních sousedů můžeme najít příklad v parku P3 Bratislava Airport, kde v někdejší průmyslové budově vzniklo muzeum s expozicí historických automobilů.

Pro vášnivé sportovce v pražských kancelářích má společnost P3 neopakovatelnou nabídku. V budově je stále k dispozici 1 000 m2 volných kancelářských ploch k pronájmu. Kdo chce mít možnost si z práce odskočit rovnou do lezeckého a trampolínového centra, by neměl váhat. Ostatním je centrum dostupné díky autobusové zastávce přímo před budovou nebo ze stanice metra Letňany, která leží pouhých 10 minut chůze od centra.

Marta Molínová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.