Přeplavte svůj La Manche. Přihlaste se do plavecké štafety Senzačních seniorů

Organizace SenSen vyhlásila VI. ročník štafetového plavání seniorských týmů pod názvem „Přeplavme svůj La Manche“, který se uskuteční v únoru 2020. Tak jako vždy nejde o závod v pravém slova smyslu, senioři nebudou soutěžit mezi sebou, ale sami se sebou, se svou pohodlností. 

V rámci jednotlivých týmů se opět pokuste společnými silami uplavat 34 km. Je to na vás příliš? Nevadí, plavte, jak nejčastěji to půjde. Zapojte se v maximálním počtu členů klubu, přizvěte do vašeho týmu další příznivce plavání!


Jak se zapojit do akce „Přeplavme svůj La Manche“
·         Registrujte svůj klub / tým (do soutěže se mohou přihlásit kluby seniorů z celé republiky).
·         Vyplňte registrační formulář a do 20. ledna 2020 nám ho zašlete na e-mail marie.knotkova@bariery.cz.
·         Oslovte i další zájemce o plavání, utvořte silnější a mezigenerační tým, vzájemně se podporujte a motivujte.
·         Do tabulky zaznamenejte počet plavců a počet odplavaných km/metrů za celý únor. Za pravdivost vyplněných údajů zodpovídá příslušný ambasador / vedoucí týmu.
·         Termín: únor, od 1. 2. 2020 – 29. 2. 2020
·         Místo konání: plavecké bazény v místě sídla klubů
·         Skutečně odplavané bazény si zapisujte k určitému datu, snadněji pak vytvoříte souhrnnou tabulku za celý únor.
·         Termín odeslání hotové tabulky (příloha): 20. březen, na e-mail marie.knotkova@bariery.cz.
·         Do konce března 2020 budou zpracovány výsledky plavání za celý únor. Ceny za výjimečné výkony plaveckých týmů i jednotlivců budou předány na setkání ambasadorů v květnu 2020.

Plavání důkladně procvičí svaly celého těla, nepřetěžuje klouby. Voda nadlehčuje, a tím je zátěž minimální. Za třicet minut lehkého plavání spálíme 360 kalorií. Čím jsme trénovanější, tím déle dokážeme plavat a spálíme tak větší množství kalorií. Právem je plavání často prezentováno jako téměř ideální sport.

mm

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.