Stop bolavým kloubům!

Také vás občas „berou“ záda, stěžujete si na bolavé klouby nebo zápasíte se svalovou únavou? Není to nic překvapivého, v dnešní době má podobné problémy každý třetí člověk v produktivním věku. Co s tím?

Jednu „zázračnou medicínu lisovanou z břidlice“ používají už více než sto let sedláci v Tyrolsku. Říká se jí Steinöl (kamenný olej), přidává se do horké vany a působí podobně jako termální koupel v lázních. Prohřívá a uvolňuje ztuhlé tělo, zlepšuje pohyblivost kloubů a kromě toho má i blahodárný vliv na psychiku. To všechno bez chemie a v pohodlí domova.

Hojivý elixír z pravěkého moře

Kde se kamenný olej vzal? O jeho vzniku koluje spousta tajemných legend, ale pravda je úplně obyčejná. Pochází z organických zbytků pravěkých rostlin a živočichů, které se miliony let usazovaly na mořském dně. Díky tomu obsahuje vysoké procento organické síry, která pomáhá zmírňovat bolesti při zánětlivých a degenerativních revmatických onemocněních, při blokádách a přetažení svalstva. Ale to není všechno. Kamenný olej má i protizánětlivé a prokrvující účinky, takže v podobě krémů, mastí a balzámů si poradí s ekzémy, vyrážkami a zarudnutím pokožky. Pomáhá při hojení infekcí, ošetří lehké záněty kůže (vředy abscesy, hnisavá nehtová lůžka), urychlí hojení ran a jizev. Je užitečné mít ho doma v koupelně nebo lékárničce.

Kamenný olej pomáhá od bolestí pohybového aparátu a zlepšuje stav pokožky lidem, které trápí vyrážky, akné, ekzémy, abscesy nebo vředy. Pomáhá také hojit záněty ((infekce střev, záněty močového měchýře). Jde o vysoce kvalitní čistý produkt uznávaný přírodní i klasickou medicínou.

Více informací na: www.kamenny-olej.cz, foto: Steinoel.at

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.