Užijte si dovolenou v klidu a ve zdraví

Společná letní dovolená bývá ve většině českých rodin vrcholem léta. Ať už jedeme na chatu či na chalupu nebo do exotických krajů, cílem je odpoutat se od každodenní rutiny, která organismus vyčerpává a psychicky svazuje. S letními teplotami ale přicházejí i nepříjemná infekční onemocnění, kterým je potřeba se bránit.

K tomu, abychom přežili letní dovolenou bez újmy, potřebujeme být v dobré kondici, což se leckdy ne zcela daří. Opuštění domova a vyřízení všech předchozích povinností vyžaduje totiž často dost náročnou organizační činnost a psychické vypětí zároveň.

Když už dovolenkáři konečně usednou do dopravního prostředku, často se stane, že se nemůžou ubránit pocitu vyčerpání. První ofouknutí klimatizací nebo jediná kvasinka v bazénu pak způsobí nepříjemnosti v těch nejkrásnějších dnech z roku.

Pokud jste nepodcenili

přípravu k opuštění domova, nepodceňte ani přípravu vlastního těla. Jestliže bude vaše imunita vykolejená už před odjezdem, přijde veškerá snaha vniveč.

Pro účinnou obranu před oslabením imunity, využijte možnosti enzymoterapie, přibalte si s sebou například cestovní balení léku Wobenzym, který vám pomůže zrychlit a usnadnit průběh nechtěné infekce včetně mykóz a dalších zdravotních problémů. Posilovat imunitu se ostatně vyplatí celoročně.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.