Znáte Bliss Day Spa? Denní lázně teď najdete i na Jižní Moravě – a to přímo v Hodoníně

Potřebujete si odpočinout a zregenerovat tělo, ale nemáte čas? Dopřejte si všechny léčebné procedury během jednoho dne! 

Lázeňství má u nás velkou tradici, tisíce turistů ročně navštíví vyhlášené lázně v Čechách i na Moravě. Spousta z nich však nezůstane jen u návštěvy, ale stráví v těchto městech i týden nebo dva, aby si užili nefalšovaný lázeňský pobyt.

Stejně jako zahraniční hosté si i my Češi opět zvykáme na pobyt v lázních. A to teď nemluvíme o našich babičkách a dědečcích, ale o střední generaci, která od rána do večera chodí do práce a během toho ještě stíhá vychovávat děti. Neustále omílaná věta – po prací odpočinek – tak získává úplně nový význam.

Vydejte se do lázní – i jeden den se počítá!

Jenže ruku na srdce, kdo si v dnešní době může vzít jen tak 2 nebo 3 týdny volna a odjet relaxovat? Takových lidí je bohužel málo. Řešením je koncept Bliss Day Spa, který je nesmírně populární například v Dubaji nebo u našich rakouských sousedů, ale u nás zatím unikátní. Co si pod ním představit?

Když volně přeložíme tento pojem do češtiny, vyjde nám z toho jednodenní blaho v lázních. A to už zní slibně, nemyslíte? Představte si, že si všechny léčebné a relaxační procedury poskládáte do jednoho dne, od rána až do večera. Říkáte si, že je to přesně to, co potřebujete? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu, denní lázně otevírají na jižní Moravě!

Bliss Day Spa najdete od podzimu v Hodoníně

Do lázní v Hodoníně hojně jezdí klienti, kteří čerpají lázeňskou péči hrazenou zdravotními pojišťovnami i ti, kteří si pobyt hradí sami. Není to jen díky úspěchům a tradici v léčbě pohybového aparátu s využitím místní jodobromové minerální vody, která patří k té nejkvalitnější v Evropě, ale i díky kvalitě služeb a individuálnímu přístupu. Nový pavilon zaměřený na denní lázeňství návštěvníkům nabídne například jodovou gradovnu nebo jodové sprchy, chybět nebudou ani bahenní či parní lázně, kryokomora či světelná a laserová terapie.

Další informace naleznete přímo na webu www.laznehodonin.cz, www.lednicelazne.cz nebo www.blissdayspa.cz

Vyzkoušejte blahodárné účinky solanky
Solanka se právem řadí mezi nejkvalitnější vodu na starém kontinentu. Díky vysokému obsahu jodových solí s nízkou mineralizací je často přirovnávána k vodě z Mrtvého moře. Jodobromová voda má výrazné protizánětlivé a lokální hojivé účinky, nejčastěji se aplikuje formou koupelí.
Využívá se při:
léčbě cévních a neurologických nemocí
chorobách pohybového systému
gynekologických potížích
popáleninových stavech

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.