Praha přivítá LEGO KidsFest

V polovině června zažije Praha rodinný festival LEGO KidsFest. Na malé i velké stavitele čekají unikátní stavby, zábavné atrakce, specializované LEGO zóny pro všechny věkové kategorie, soutěže o ceny a hromady kostek k vlastnímu kreativnímu tvoření. První LEGO KidsFest můžete navštívit denně od 13. do 28. června 2015 na výstavišti PVA Expo Praha Letňany.

LEGO KidsFest je celosvětově úspěšný svátek kostiček, her a tvořivosti, kterého se letos dočkají i čeští stavitelé. Na ploše téměř 10 000 metrů čtverečních ohromí milovníky kostek unikátní LEGO výtvory certifikovaných stavitelů ze zahraničí  i českých fanoušků. Desítky specializovaných  zón jako LEGO DUPLO, LEGO Star Wars, LEGO Ninjago, LEGO Chima, LEGO Friends, LEGO Architecture budou připraveny na nekonečné hodiny stavění. „LEGO KidsFest je dvoutýdenní festival, který je ve střední Evropě ojedinělou akcí nabitou kreativitou a hraním. Ocení ho příznivci složitějších LEGO modelů, celé rodiny i

úplně nejmenší, začínající stavitelé. Každý fanoušek LEGO kostiček se u nás pořádně vyřádí a bude odcházet plný zážitků,“ slibuje Petr Břoušek, marketingový manažer společnosti LEGO Trading.

LEGO KidsFest navštíví také certifikovaní stavitelé uměleckých děl z LEGO kostek, jako je Sean Kenney z New Yorku, Dirk Denoyelle z Belgie nebo René Hoffmeister z Německa, kteří si pro české návštěvníky připravili množství uměleckých děl, jež budou v Praze k vidění poprvé. Že se jedná o ojedinělou akci, dokazuje také množství kostek, které se na realizaci festivalu použije. Pro tvořivé návštěvníky bude k dispozici více než 7 miliónů kostiček, ze kterých si mohou vytvořit cokoliv, co je napadne.

Vstupenky je možné zakoupit v sítích Ticketpro nebo na místě, přičemž děti do dvou let mají vstup zdarma. LEGO KidsFest trvá od 13. do 28. června 2015 na výstavišti PVA Expo Praha Letňany.