Zdraví prospěšné řasy

Mít v pořádku zažívací ústrojí je zdravá cesta k tomu, abychom se cítili v dobré kondici. K tomu přispívá lehká a pestrá strava a obvykle v ní upřednostňujeme to, co máme rádi. Jen málokdo pomyslí na to, jak prospěšné jsou třeba řasy.

A nemusíme je mít zrovna na talíři. Kapsle Revital s obsahem sladkovodní řasy chlorelly jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů, minerálů a aminokyselin. Chlorella je nejbohatším přírodním zdrojem chlorofylu, známého zeleného barviva, od kterého je také odvozen název rostliny.
Pomáhá k celkové očistě organismu a podporuje funkci jater. Pozitivně ovlivňuje také trávicí ústrojí a posiluje obranyschopnost organismu. Prokázány byly dokonce její účinky v prevenci proti rakovině.


Tablety navíc obsahují výtažek z vojtěšky (alfalfa), zesilující pozitivní účinek na trávicí soustavu. Alfalfa celkově posiluje organismus a pozitivně působí na metabolizmus krevního cukru.

Vhodný doplněk pro vegetariány
Přípravek nemá žádnou pachuť a neobsahuje živočišné bílkoviny- je proto oblíbeným potravinovým doplňkem pro vegetariány. Pokud totiž vynecháváte ze své stravy maso, je nutné chybějící živiny doplnit, a právě chlorela je bohatým zdrojem rostlinných bílkovin. Mohou ji užívat diabetici i ti, kteří jsou citliví na lepek či laktózu.

 

Revital s extraktem z aloe vera a vlákninou z čekanky
Zvýší imunitu a pozitivně ovlivní trávení.
Skvělá pomoc při detoxikaci organismu s  vysokým obsahem až 150 mg aloe vera v jedné šumivé tabletě. Revital Premium tak nabízí přírodní a efektivní způsob detoxikace organismu.
Rostlina aloe vera je známá svými prospěšnými antioxidačními účinky. Zvyšuje přirozenou obranyschopnost organismu, imunitní systém a pozitivně ovlivňuje trávení. Pokud máte žaludeční obtíže, může pomoci právě extrakt z aloe vera.
Přípravek navíc obsahuje vlákninu z čekanky a naopak neobsahuje žádný přidaný cukr, proto je vhodný také pro diabetiky.

 

Zlepší paměť i schopnost soustředit se
Revital Ginkgo Biloba + zelený čaj

Hůře se soustředíte nebo máte problémy s pamětí? Schopnost soustředění i paměť mohou negativně ovlivnit i změny počasí, především ochlazení. Proto jsme na podzim a a v zimě  celkově v horší kondici a právě v tomto období je vhodné dodat tělu potřebné povzbuzující látky.
Chutným doplňkem stravy je Revital. Šumivé tablety obsahují přírodní extrakt z ginkgo biloby a a zeleného čaje. Ginkgo biloba podporuje prokrvení mozku, posiluje myšlenkové pochody a tak nám pomáhá lépe si si pamatovat, rozpoznávat, učit se, ale také přizpůsobovat se měnícím podmínkám. Extrakt ze zeleného čaje tento účinek zesiluje vhodnou aktivací kardiovaskulárního systému.