Tísňové tlačítko pro pocit jistoty a bezpečí

V určitém věku nebo za určitých životních situací se člověk stává méně soběstačný a je více náchylný k neočekávaným situacím. Nelze s ním být 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Řešením může být tísňové tlačítko.

Chceme-li, aby se cítili bezpečně ve svém domácím prostředí co možná nejdéle, může pomoci spojení maximobilu a osobního tísňového tlačítka. Po jeho stisknutí dojde ihned k automatickému zavolání nebo poslání SMS na nastavená nouzová čísla, která mohou být rodinných příslušníků, sousedů, lékařů nebo sociálních pracovníků. V případě nouze zavolá maximobil až na 5 přednastavených čísel v určeném pořadí a pomoc je na cestě.

Zařízení Granny, které v sobě spojuje maximobil a osobní tísňové tlačítko,  může zásadním způsobem prodloužit život seniorů v domácím prostředí, aniž by se obávali, že zůstanou bez pomoci v případě úrazu nebo náhlé zdravotní nevolnosti. Sestavu lze rozšířit také o nástěnné tísňové tlačítko, které můžete umístit kdekoliv, třeba u postele nebo v koupelně.
Stolní GSM telefon si samozřejmě zachovává i všechny své základní funkce volání a psaní i čtení SMS. Telefon má velký displej a tlačítka, takže je ideální i pro lidi se zhoršeným zrakem a problémovou jemnou motorikou. Ovládání maximobilu je tak snadné, že ho zvládne i starší člověk. Můžete nastavit telefonní čísla nejbližších na tlačítka rychlé volby a poté se dovolá jedním stiskem. Máte jistotu, že zůstanete v každodenním kontaktu se svými nejbližšími.
Osobní tísňové tlačítko lze používat i ve sprše nebo ve vaně. Bude všude s vámi připraveno zavolat pomoc v nouzi. Nic jiného pro přivolání pomoci nepotřebujete.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.