Moje postel – můj dům – můj hrad

Interiérové studio Comeinterior se specializuje na zařizování interiérů. Váš dům, byt i kancelář „obleče“ do top designového, krásného a přitom komfortního kabátku. Zařídí pro vás buď celý interiér, nebo jeho jednotlivé části.

Comeinterior má ve svém sortimentu luxusní světové značky nábytku, tapet i dekoračních látek. Exkluzivně také dodává na český trh švýcarské postele Elite. Majitelka studia Comeinterior Jitka Horáková a její specializovaný tým podřizuje vše individuálním potřebám svých klientů.

I proto jí vyhovuje filozofie švýcarské nábytkářské firmy Elite, která proslula kvalitou, elegnací a unikátními konstrukcemi postelí, které vyrábí na míru. Každá postel z firmy Elite je mistrovským kouskem.

Záleží vždy na osobním stylu jednotlivého zákazníka

Z nabídky designových postelí firmy Elite si vybere opravdu každý. Máte rádi čisté moderní linie, orientální zdobnost, květinové motivy nebo snad rustikální trend? Čelo postele vyrobené ze dřeva, potažené kvalitní kůží či textilií? I o tvaru horního a dolního čela postele se rozhoduje zákazník. Firma Elite mu poskytne svoji nabídkovou brožuru, ale klidně přijme i jeho vlastní návrh. Samozřejmostí jsou kvalitní doplňky, které se vyrábějí pro jednolůžka i manželské postele – od prostěradel, polštářů, přikrývek a přehozů až po volně stojící otomany s úložným prostorem či sedátka tzv. taburetky.

JEN KVALITNÍ SPÁNEK REGENERUJE NAŠE TĚLO I MYSL
Na tom, jak spíme, závisí naše nálada, pracovní výkony i vzhled. Postel proto musí být nejen krásná a útulná, ale také pohodlná a „zdravá“. A na tom se podílí zejména výběr matrace. Švýcarská firma Elite, kterou v Česku zastupuje interiérové studio Comeinterior, vyrábí postele, matrace i doplňky z kvalitních přírodních a certifikovaných materiálů, přitom používá znalosti moderních technologií. Můžete si tak zakoupit například pérovou matraci, která je dokonalou oporou pro vaše záda a přitom má skvělé ventilační vlastnosti. Reguluje tak tělesnou teplotu u spáčů, kteří mají tendenci se přehřívat. Unikátní matrace z „paměťové“ pěny se zase dokáže vytvarovat podél zatížených partií vašeho těla, čímž redukuje tlak na citlivé zóny a dodává tělu pocit naprosté lehkosti. A protože každý spíme jinak, je u postelí firmy Elite samozřejmostí i fakt, že na každé straně manželské postele může být jiný typ matrace.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.