Myslete včas na prevenci prostatických potíží

Problémy s prostatou během života řeší téměř každý muž. Žláza pod močovým měchýřem obepínající močovou trubici má u novorozence velikost hrášku a její hmotnost se pohybuje od 3 do 5 gramů, což se nemění až do puberty, kdy dochází k její stimulaci a rychlému růstu na více než pětinásobek původní hmotnosti.
U dospělého muže ve věku 20 let prostata váží přibližně 20 gramů. Jenže po čtyřicítce se zpravidla začíná zvětšovat, což vyvolává známé potíže s močením. Zvětšování probíhá sice pomalu, ale jistě. Postupně vede ke stlačení močové trubice a zhoršování plynulosti odtoku moče. Důležité je neodkládat návštěvu lékaře, který vyloučí eventuální závažné onemocnění. Při lehčích a středních potížích se „zvětšenou prostatou“ mohou přinést úlevu přírodní doplňky stravy.

Jedničkou mezi přípravky v péči o prostatu je nový doplněk stravy pro muže Prostenal FORTE – výjimečný kombinací 3 účinných látek, posíleným složením a inovovanou formou malých, snadno polykatelných tablet i zjednodušeným dávkováním.
Nový Prostenal FORTE je ověřenou kombinací zinku a PERFECT KOMPLEXU, který obsahuje rostlinné extrakty Saw palmetta a kopřivy dvoudomé. Tyto rostlinné extrakty příznivě ovlivňují mužské zdraví. Saw palmetto je doporučováno jako zdroj mastných kyselin, které pomáhají udržovat zdravou prostatu a podporují optimální proud moči. Kopřiva dvoudomá podporuje vylučovací funkci ledvin a napomáhá udržovat správnou funkci močového ústrojí. Zinek je minerál, který je pro muže velmi důležitý. Přispívá totiž k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a díky tomu má blahodárný vliv na mužskou plodnost.
Po Prostenalu FORTE by měli sáhnout muži nad 40 let, zejména pak ti, kteří trpí příznaky prostatických potíží. Výhodou nového Prostenalu FORTE je pohodlné užívání. Prášková forma extraktu umožňuje vměstnat vyšší množství účinné látky do menší tablety (každá tableta obsahuje 320 mg extraktu Saw palmetta s obsahem 5 % sitosterolu). Tableta je navíc o 15 % menší než tobolka a díky potahované formě se lépe polyká. Stačí pouze 1 tableta denně.
Produkty řady Prostenal jsou k dostání v každé lékárně. Jejich užívání je bezpečné, bez vedlejších účinků a vhodné i pro diabetiky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.