Drůbežářský závod Klatovy uvádí na trh novinku do řady svých hotových tepelně opracovaných výrobků bez přidaných E. Poprvé na českém trhu startuje projekt Pečené kuře. Jedná se o polotovary Hot wings bez E, Kuřecí čtvrtka pečená bez E a Kuřecí prsa pečená bez E. Nové produkty pocházejí z kuřat výhradně z českých chovů. Jsou tepelně opracované a lze je tedy ihned po rozbalení konzumovat za studena,
nebo je stačí rozpéct v obyčejné nebo mikrovlnné troubě. Navíc neobsahují žádné chemické konzervanty, antioxidanty, stabilizátory a barviva.
Hot wings bez E jsou oblíbenou pikantní pochoutkou pro milovníky kuřecích křídel. Jedno 370g balení poctivě uspokojí jednoho strávníka. Jako přílohu doporučujeme zvolit česnekovou bagetku a variaci omáček.
Kuřecí pečená čtvrtka bez E je klasická porce kuřecího stehna, pečeného na cibulce a kmínu. Tato část kuřete patří k nejoblíbenějším, protože se dobře obírá a ani po upečení není vysušená. Kuřecí stehno chutná nejlépe s vařeným bramborem.
Kuřecí prsa pečená bez E jsou dvě porce kuřecích prsou s kostí, pečených na cibulce a kmínu. Kuřecí prsa obsahují jen velmi malé množství tuku, a proto jsou častou součástí dietních jídelníčků. Nejvíce si je proto vychutnáte se zeleninovým salátem.