Farmaceutka Jana Doleželová a její Idelyn poradenské dny

Od června tohoto roku mohou ženy o své intimní zdraví pečovat s novou produktovou řadou Idelyn Beliemaâ. Její hrdou ambasadorkou se stala Jana Doleželová.

Krásná Miss České republiky a také farmaceutka, která řadu Idelyn Beliemaâ podporuje nejen jako půvabná žena pečující o své zdraví, ale i jako odbornice ve svém oboru, jež svým klientkám doporučuje to nejlepší. Ženy se o problematice intimního zdraví dozví více také v rámci Idelyn poradenských dní, které se budou odehrávat pravidelně každý čtvrtek v lékárnách Jany Doleželové. První se uskuteční už 27. 8. v lékárně Palladium v Praze.
Stop vaginálním infekcím
S problémy v oblasti intimních partií se alespoň jednou ve svém životě setkají až dvě třetiny žen. Až pro pětinu ženské populace však představují dlouhodobý problém a pravidelné trápení v podobě vaginání infekce. Pro ženu přitom není vůbec snadné zjistit, zda má infekce původ bakteriální nebo kvasinkový, a proto si není jistá, jaký prostředek pro řešení vaginální infekce má zvolit. Účinnou pomoc při obou typech infekcí nabízí komplexní řada přípravků pro intimní zdraví Idelyn Beliemaâ, kterou podporuje právě Jana Doleželová.
„Velice mě těší, že mohu spolupracovat na této výjimečné produktové řadě Idelyn Beliema®, neboť jako lékárnice se často setkávám se ženami, které těmito problémy trpí, a mohu jim tak doporučit účinné řešení na jejich intimní problémy. Ráda bych proto také všechny ženy pozvala na chystané Idelyn poradenské dny, které jsem se rozhodla pravidelně organizovat ve svých lékárnách. Dozví se zde, jak předcházet problémům, správně pečovat o své intimní zdraví a řadu dalších informací.“
Odborníci vám poradí
Problémy ve vaginální oblasti nejsou důvodem ke studu, jsou běžnou součástí života, za kterou se ženy rozhodně stydět nemusí. Naopak je chytré si o nich otevřeně pohovořit s odborníkem. Proto jsou všechny ženy vítané na Idelyn poradenských dnech, které se budou konat pravidelně každý čtvrtek v lékárnách Jany Doleželové v Praze (lékárna Palladium – Nám. Republiky 1, lékárna Quadrio – Spálená 22). Přijďte si pro radu, jak správně pečovat o své intimní partie a případně řešit vaginální infekce. Vyškolený personál rád zodpoví jakékoli dotazy týkající se této citlivé a zároveň běžné problematiky. První Idelyn poradenský den se uskuteční 27. 8. 2015 v lékárně Palladium od 16.00 do 20.00 hod. Zastavte se, poraďte se, není proč se ostýchat. Termíny nadcházejících Idelyn poradenských dní, budou vždy s dostatečným předstihem zveřejněny na webových stránkách www.idelyn.cz nebo www.klubzdravi.cz.

Péče o intimní partie, půl spokojenosti ženy
Rovnováha vaginálního ekosystému je stěžejní pro intimní zdraví ženy. Neustále ji však narušuje řada faktorů, jako je antibiotická léčba, užívání antikoncepce, sexuální aktivita či navštěvování fitness center, plaveckých bazénů, veřejných toalet apod. S řadou těchto faktorů se setkáváme nejen v létě, ale vzhledem k aktivnímu životnímu stylu i v průběhu celého roku, i proto je nezbytná prevence. Každá žena může svou intimní pohodu chránit např. pomocí přípravků každodenní intimní hygieny.
Dojde-li k narušení kyselého vaginálního prostředí, které představuje přirozenou bariéru před škodlivými patogeny, žena může pociťovat nepříjemné příznaky vaginální infekce (nejčastěji svědění, pálení při močení, bolest při pohlavním styku, tlak či bolest v podpřišku, výtok apod.). Tehdy je třeba vyhledat účinnou pomoc proti vzniklé vaginální infekci. Nejvhodnější formou je takové řešení, které spolehlivě pomůže v případě obou typů vaginální infekce – bakteriální i kvasinkové. Žena tak předejde volbě nesprávného prostředku. Dle provedeného spotřebitelského výzkumu byla právě toto základní obava žen řešících daný problém. Pomoc a komplexní péči proto nyní ženám nabízí produktová řada Idelyn Beliemaâ, která je vhodná při obou typech vaginálních infekcí a přinese rychlou úlevu od nepříjemných projevů. Řada Idelyn Beliemaâ je volně prodejná v lékárnách.
Účinné řešení, které zajistí intimní pohodu – Idelyn Beliemaâ
Efektivní pomoc při vaginálních infekcích představují vaginální tablety Idelyn Beliema Effect, které napomáhají obnově a stabilizaci přirozené poševní mikroflóry a přispívají k redukci nepříjemných symptomů jak bakteriální, tak kvasinkové infekce. Idelyn Beliema Expert Intim Krém potom přinese úlevu podrážděným intimním partiím, jež rychle zklidní. Idelyn Beliema Expert Intim Gel je jemná pěnivá emulze, ideální pro každodenní intimní hygienu i při aktutních problémech, kdy ženě zajistí pocit čistoty a svěžesti.