Mimořádná žena a mimořádný vůz: Taťána Kuchařová a značka Jaguar oznámili spolupráci

Topmodelka a Miss World Taťána Kuchařová byla speciálním hostem atraktivní prezentace novinek firmy Jaguar Land Rover Czech Republic a ostravské společnosti Best of British cars s.r.o.

V Galerii MIRO v pražském kostele sv. Rocha. Taťána Kuchařová oficiálně potvrdila spolupráci s prestižní značkou automobilů, účastníci prezentace si mohli prohlédnout nejen bílý Jaguar XF, vůz, kterým Taťána jezdí v současné době, ale také Jaguar XE, který bude mít k dispozici v následujícím půl roce.

„Taťána Kuchařová v sobě snoubí to, co i značka Best of British cars a také Jaguar. Jsou to především vnitřní hodnoty jako kultivovanost, zdravé sebevědomí a odhodlání dosáhnout velkých a skvělých výsledků. Myslím si, že spolupráce mezi Taťánou a BofB cars vznikla právě díky tomu, že jsme byli schopni tyto společné vlastnosti najít a zdárně propojit,“ dodal Ing. David Kiša, jednatel společnosti Best of British cars s.r.o.

Best of British cars s.r.o. prodává vozy Jaguar a Land Rover v Moravskoslezském kraji od roku 2009 a na podzim letošního roku otevře v Ostravě – Kunčičkách své nové centrum, které bude první ve střední a východní Evropě postaveno podle nové korporátní identity Jaguar Land Rover. Společnost poskytuje zákazníkům prvotřídní služby, včetně komfortního prodejního a servisního zázemí. Taťánu Kuchařovou a společnost Best of British cars spojuje nejen značka Jaguar, ale také empatie vůči potřebným. Best of British cars dlouhodobě podporuje charitativní projekty na Ostravsku a dosud jediná česká Miss World v roce 2008 založila úspěšnou Nadaci Taťány Kuchařové – Krása pomoci (www.krasapomoci.cz), která se soustředí na projekty pro seniory. Nadace během šesti let přispěla na projekty moderních sociálních služeb pro seniory v České republice částkou přesahující 20 milionů Kč.