Každý z nás se jistě někdy v životě setkal se starou dobrou Remoskou. Mladší generace mívají nejčastěji spojenou tuto „vychytávku“ se svými prarodiči. To už ale dávno neplatí. Remoska přichází na trh s inovativní novinkou, která podléhá nejnovějším moderním trendům.
Tradiční česká pečící mísa jde s dobou! Nová Remoska ještě více posílila své tradiční přednosti - vysokou kvalitu pečení, jednoduchou obsluhu, úsporný režim a jako bonus přidala moderní design. Pečící mísa disponuje novým víkem, které peče celou svoji plochou, tím je zaručeno rovnoměrné propečení pokrmu za mnohem nižší spotřeby energie, a to pouhých 400 W. Další změnou je nové provedení systému podstavce, zajišťující větší stabilitu. Vylepšeny byly také úchyty, které zaručí snadnější manipulování.
Pokrokovou Remosku ocení díky svým vlastnostem například rodiny s omezeným prostorem v kuchyni, Remoska je nadále skvělým pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro úplné začátečníky. Připravena je na vše a zvládne nepřeberné množství pokrmů, při kterých nepotřebujete využívat celé vybavení kuchyně.
Umí péct, zapékat, dusit, smažit, grilovat, ohřívat rozmrazovat či rozpékat. Kulinářské zázraky z pečící mísy navíc krásně voní, jsou šťavnaté, měkké a zachovávají si svoji biologickou hodnotu. Důležitým a velmi příznivým aspektem, v dnešní době vysokých cen energií, je její nízká spotřeba. Úspora energie je oproti klasické troubě až pětinásobná!
Z historie Remosky
Elektrická pečící mísa Remoska se začala vyrábět kolem roku 1957 a brzy si našla velkou oblibu v českých domácnostech pro svoji univerzálnost přípravy všech druhů jídel, dlouhou životnost
a nenáročnou obsluhu a údržbu. Díky své všestrannosti, ceně i výrazně nižší spotřebě energie získává nové příznivce i v moderní době. Je upřednostňována oproti klasickým troubám i dalším výdobytkům na poli aktuálních kuchyňských elektrospotřebičů.