Brusinky a D-manosa: šetrní bojovníci s problémy močových cest

Podzim je v nejlepším. Náš organismus je ale v tuhle dobu mnohem náchylnější k nemocem a v souvislosti s oslabenou imunitou jsou častým problémem také infekce močových cest. Pokud se takové věci dějí i vám, důvěřujte svému tělu a pamatujte, že existují i šetrné způsoby, jak infekci močových cest řešit.

V nedávném výzkumu 8 z 10 žen uvedlo, že alespoň jednou v životě prodělaly infekci močových cest. Abychom zabránili vzniku těchto problémů a drželi své tělo v harmonii, je potřeba vyvarovat se přemnožení bakterií v močových cestách. Důležité jsou správné hygienické návyky a pitný režim. Vaše tělo má vše podstatné k tomu, aby tento problém vyřešilo samo, můžete jít ale řešení naproti a pomoci mu šetrným způsobem. Své tělo můžete podpořit také vhodnými doplňky stravy. V nich jsou obsažené přírodní látky jako například D-manosa a brusinky. Ty jsou v těchto situacích neocenitelným pomocníkem.

Poslyšte příběh D-manosy

D-manosa je monosacharid, který se nachází v ovoci, například v jablkách nebo hruškách, nebo v kvasných produktech. Naše tělo ji v podstatě netráví, ale vylučuje ji do moči, kde na sebe
D-manosa umí navázat bakterie, jako je Escherichia coli, která je v 90 % případů zodpovědná za infekci močových cest. Tyto „zlé“ bakterie následně ztratí schopnost uchytit se na sliznici močového měchýře a jsou z těla přirozeně odplaveny močí.

Brusinky a D-manosa jako rovnocenní spojenci

Dalšími přírodními spojenci při těchto potížích jsou brusinky. Vždyť pro podporu léčby potíží močového ústrojí se používají již tradičně. Kanadské brusinky mají vysoký obsah proanthokyanidinů (PAC), které stejně jako D-manosa zabraňují přilnutí bakterií na sliznici močových cest. Ideální zbraní je pak kombinace D-manosy a kanadských brusinek pro maximální efekt na odstranění nežádoucích bakterií z močového měchýře, protože působí dvojnásobným účinkem. Obě látky pocházejí z přírody, a tedy nejsou pro organismus zátěží, podporují jej. Jsou vhodné také pro děti, těhotné a kojící ženy. Nabízí se tak jednoduchý a šetrný způsob, jak dostat škodlivé bakterie z míst, kde nemají co dělat.

Podpořte hojivou sílu svého těla

Obraťte se na svého lékárníka, který vám jistě poradí, jak a čím svou péči o zdraví doplnit. Na výběr máte například z celé řady přípravků s obsahem kanadských brusinek a D-manosy. Složky těchto přípravků pocházejí z přírody a podporují hojivou sílu vašeho těla.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.