Projekt seniorům je o lidech

Projekt seniorům je o lidech, kteří chtějí před Vánoci udělat jeden hezký den seniorům v domově. Nabízí jim veškeré své služby zdarma.

Veronika Jarolímová, která vlastní masážní studio Masáže VJ na Praze 6 hledá lidi, kteří mohou své služby poskytnout v rámi dobročinné akce pro starší občany žijící v domově. Tento projekt vznikl spontánně. Chceme pomoci a v rámci Vánoc udělat seniorům hezký den. Dopřát jim služby, které si nemohou dovolit a nebo jim to již jejich zdravotní stav nedovolí, aby sami opustili domov. To, co jim nejvíce chybí nejsou materiální věci, ale dotyk, milý úsměv a vřelé povídání. Celý projekt bude realizován lidmi, kteří vloží svůj čas a chuť pro druhé něco udělat bez nároku na jakoukoliv odměnu. Největší odměnou bude pocit, že tento projekt měl smysl, že se nám podařilo vyplnit trochou lásky místo v jejich srdci. Celý den bude zakončen pěveckým vystoupením Ondřeje Provazníka, který se na projektu také podílí.

Kvůli projektu byly založeny webové stránky projekt-seniorum.webnode.cz, kde se Ti, co se chtějí zapojit dozví více informací. Hledají se především maséři, pedikérky, kadeřnice, lidé se psy pro canesterapii, ale také kameramani a další lidé potřební k celému chodu akce. Zapojit se může každý, odezva byla veliká a zájemců se přihlásilo hodně a proto uvažujeme o rozšíření této akce do dalších domovů nebo seniorských center.

Dnes byl vybrán Domov Nová slunečnice v Praze v Kobylisích a termín akce je stanoven na 2.12.2017.

Bude-li mít některý z domovů zájem o naši akci s podobným programem, tak pokud se podaří najít dostatečné množství dobrovolníků a já věřím, že ano, rádi to uspořádáme i pro jiné zařízení. Kontakovat nás mohou přes webové stránky: http://projekt-seniorum.webnode.cz/, na email: masaze-vj@email.cz a nebo na telefon 777608905.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.