Aviril slaví devadesátku

Ikonická značka Aviril, mladší sourozenec Alpy, byla zaregistrována na konci října 1927. Původně šlo pouze o dětský zásyp, který záhy doplnil dětský olej a krém. Dnes je nejúspěšnějším produktem olej, kterého v Alpě vyrobí 1 milion kusů ročně.

Jeho výroba původně začala v lékárně Františka Schnöblinga a­ odtud přešla přes závody Spofa do Alpy Velké Meziříčí, kde se vyrábí dodnes. Dětskou řadu Aviril od založení až dodnes  identifikuje  spokojené  dítě na etiketě. Úspěšná značka postupně rozšířila své portfolio a dnes je pod ní možné najít např.  krémy na ruce nebo balzámy na ­rty pro dospělé.

Připomíná vám dětství?

Aviril dětský olej s azulenem má typickou světle modrou barvu a velmi jemnou osobitou vůni. Citlivou pokožku miminek i starších dětí hýčká už 90 let a právem si zaslouží přízeň maminek. Jeho receptura vychází z léčivých účinků heřmánku

a jeho schopností zklidňovat pokožku. Na pokožce vytváří jemný film, jemně ji promazává a obnovuje ochrannou lipidovou vrstvu, která miminkům chybí. Aviril dětský olej pokožku zklidňuje, hydratuje a zvláčňuje. Působí antibakteriálně a chrání pokožku před podrážděním. Preventivně zamezuje vniku opruzenin nebo lišejů. Aviril dětský olej je ideální k ošetření pokožky obličeje i těla a výborně se hodí také do koupele. Stačí pár kapek a jemná masáž  přispěje k pohodě miminka i vaší.

Lahvička dostala jméno podle Velkého Meziříčí

Zatímco 1. produktem značky Aviril  byl dětský zásyp, dnes je to především olej. V Alpě  vyrábí 1 milion kusů  lahviček ročně. Má typickou lahvičku, které se v kosmetické branži říká  „velmezka“.

Aviril Dětský zásyp s azulenem má zklidňující, hojivý a antiseptický účinek. Obsahuje antibakteriální složky, které zabraňují infekcím a působí protizánětlivě. Zásyp zmírňuje svědění, ulevuje podrážděné pokožce a působí proti opruzeninám stejně jako Aviril dětský krém s obsahem zinku.  Ochranný krém vytváří na pokožce bariéru, která chrání před agresivními exkrementy.  Obsažený extrakt z heřmánku, vitamín E a panthenol  zklidňují podrážděnou pokožku a napomáhat její regeneraci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.