V Avion Shopping Parku Ostrava finišuje narozeninová párty

Ačkoliv své patnácté výročí slaví ostravské nákupní centrum Avion Shopping Park již od března, zlatý hřeb oslav na návštěvníky teprve čeká. Velká závěrečná show proběhne přímo v prostorách nákupního centra v neděli 21. května od 11:00 – 17:00 hodin.

V rámci zábavního programu plného hudby i tance vystoupí moderátor En.Dru, Cirkus trochu jinak a také návštěva skutečně hvězdná – zpěvačka Ewa Farna. Na slavnostní odpoledne jsou zváni nejen Ostravané, ale také návštěvníci ze širokého okolí.

Kromě hudebních čísel čeká všechny návštěvníky také vyhlášení ankety Srdcaři, která probíhá již od března a jejímž cílem je ocenit lidi z ostravského regionu, kteří obětavě pracují pro druhé nejen s nasazením, ale hlavně se srdcem na dlani. Sedm finalistů ankety, v níž může hlasovat každý z návštěvníků nákupního centra, bude

představeno právě v rámci gala programu 21. května. Jeden z nich bude také jako vítěz odměněn. Získá dárkový poukaz v hodnotě 15 000 Kč na podporu svých „srdečních“ aktivit a malou pozornost od Avionu.

Do svého finále během nedělního slavnostního programu dospěje také série vystoupení Srdíčka v Avionu. Po několik týdnů je každou sobotu prostor v nákupním centrum Avion Shopping Park Ostrava vyhrazen pro dětské zájmové kroužky a sdružení, která návštěvníkům prezentují něco ze svého umění. Každý týden je také vybrán jeden vítěz, který dostane možnost představit se během velké finálové galashow.

Zlatým hřebem celého květnového odpoledne pak bude vystoupení Ewy Farne, kterou netřeba představovat. Rodačka z Třince a držitelka řady hudebních cen je velmi oblíbenou zpěvačkou nejen u nás, ale také u polských sousedů. Všichni ti, kteří by rádi slyšeli a viděli Ewu Farnou na živém vystoupení, mají jedinečnou příležitost právě 21. května v rámci oslav 15. výročí nákupního centra Avion Shopping Park Ostrava. Eva bude totiž tou pomyslnou třešničkou na dortu na konci více než dvouměsíčních oslav.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.