Bezpečí pro seniory

Seminář zaměřený na problematiku sebeobrany a bezpečného chování seniorů. V rámci projektu Bezpečí pro seniory  pořádaného ve spolupráci s Magistrátem hl. m. Prahy vznikl kurz, během kterého se účastníci seznámí se základními principy bezpečného chování. Naučíte se jak se vyhnout nebezpečným situacím a jak případné již nastalé krizové situace řešit.

V rámci projektu Bezpečí pro seniory pořádaného ve spolupráci s Magistrátem hl.m. Prahy jsme připravili praktický kurz, během kterého se účastníci seznámí se základními principy bezpečného chování. Naučíte se jak se vyhnout nebezpečným situacím a jak případné již nastalé krizové situace řešit.

Systém Krav Maga je přizpůsoben tomu, aby jej byli schopni trénovat a také používat obyčejní lidé různých fyzických dispozic, různého věku, mladí i staří, muži i ženy. Tento kurz je ZDARMA a je specificky zaměřen pro seniory. Kurz se koná v termínech

28.11. 2016 pondělí 11:00-13:00

30.11. 2016 středa 11:00-13:00


Krav Maga Global se zabývá osobní bezpečností již několik let a kromě projektu Bezpečí pro seniory je realizátorem úspěšného projektu Nenechte si ubližovat, který má za cíl zvýšit bezpečnost žen a bojuje proti násilí na ženách.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.