4 tipy na ideální vánoční dárky pro prarodiče

Vybrat nejvhodnější dárek pod stromeček, ať už pro sourozence, rodiče nebo kamarády je často oříškem pro každého z nás. Chcete udělat radost, být originální, ale přitom se bojíte, že se netrefíte do vkusu obdarovanému?

Vybrat dárky pro prarodiče bývá nejtěžší, což potvrzuje celých 65% lidí. Jak tedy vybrat dárek, který by se babičce či dědečkovi opravdu líbil? Netradičních a přesto užitečných dárků sice není mnoho, ale věnujete-li jejich hledání chvilku času, budete určitě úspěšní. Oslovili jsme tým specializovaného obchodu na dárky pro seniory a zeptali se na tipy na ty nejkrásnější dárky.

Jaké dárky se budou vaší babičce či dědečkovi nejvíce líbit?

1) Dárky, které spojují rodinu
Co má vaše babička nejraději? Určitě svou rodinu a nejdůležitější pro ni je hezky strávený čas se svými blízkými. Co takhle dát babičce či dědečkovi originální rodinnou hru, která vybízí zábavnou formou k vyprávění příběhů. Babička a dědeček a celá rodina si příjemně zavzpomínají a ostatní se dozví zapomenuté příběhy z rodinné historie.
Inspirace: „Jak to tenkrát bylo?“ – originální hra pro babičku, dědečka a celou rodinu

2) Dárky od srdce– Tyto dárky potěší zejména, jsou-li vlastnoručně vyrobené. Vaší babičce či dědečkovi udělá zpravidla mnohem větší radost namalovaný obrázek od vnučky, než mnohem dražší dárky neosobní povahy. Dárky od srdce dnes ale nabízejí mnoho možností. Polštář s vyšitým nápisem babička/dědeček, který doplníte krásným přáníčkem s milou básničkou. Kalendář s fotkami rodiny, který bude mít babička stále na očích a bude jí pravidelně připomínat celou Vaši rodinu.
Inspirace: osobní přáníčko s básničkou pro babičku

3) Užitečné dárky
V tomto případě jde zejména o různé zdravotní pomůcky a vychytávky. Tento typ dárků sice není tak emotivní, ale ve své praktičnosti to bohatě dohání. Když si dáte s výběrem záležet, úspěch vás nemine.
Inspirace: pomocník na nazouvání a vyzouvání ponožek

4) Vzpomínkové kreativní dárky – Co dát babičce dědečkovi jako dárek něco, co je vrátí do mládí a do dětství? Retro hračky, výlet na místo, kam dříve jezdívali. Nebo vpisovatelné vzpomínkové album, do kterého budou moci prarodiče zaznamenat své vzpomínky a vytvořit tak jakousi osobní kroniku. Knížky, které umožní vaší babičce nebo dědečkovi zavzpomínat si a podělit se o své vzpomínky se svými nejbližšími,budou mít pro celou vaši rodinu neocenitelnou hodnotu. Inspirace: Babičko,vyprávěj, Dědečku, vyprávěj

Více dárků a informací na www.babickarstvi.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.