Soutěž s Radou seniorů a Divadlem ABC o 6 vstupenek

Rada seniorů České republiky pořádá při příležitosti Světového dne seniorů setkání, které je součástí vzdělávacího programu na podporu zdravotní prevence. Setkání se uskuteční v sobotu 15. října od 16:30 v Divadle ABC v Praze, kde proběhne povídání s MUDr. Milanem Trojánkem, dále krátká beseda s hercem Janem Vlasákem a nakonec divadelní představení.

 

Vyhrajte vstupenky

Jste senior a rád(a) byste se programu zúčastnil(a)? Nebo byste rádi věnovali vstupenku svým rodičům nebo prarodičům? Soutěžte o jeden ze tří párů vstupenek, které Rada seniorů věnovala do soutěže. Stačí odpovědět na soutěžní otázku na konci článku.

Dobře rozehraná partie

V divadelní komedii se představí známí čeští herci. Hlavní roli starého mrzouta, válečného veterána Freda, u něhož nevydrží žádná služebná, hraje Jan Vlasák, známý například z televizního seriálu První republika, kde ztvárnil roli otce rodiny Aloise Valentu. Jako jeho přítel, který je jediný, kdo k Fredovi smí jednou týdně přijít, a sice na partii šachu, se představí Petr Štěpánek, legendární Jiřík z filmové pohádky Zlatovláska, kterého aktuálně můžete vídat na televizních obrazovkách jako Karla Trébla v seriálu Ohnivý kuře.

A o co v komedii půjde?

Fredovi shání jeho syn stále dokola novou hospodyni, protože zapšklý mrzout každou vypudí. Až jednoho dne se objeví Italka Rosalinda v podání Jitky Smutné. Nejenže vydrží ve Fredově domácnosti déle než týden. Nakonec o ni bude Fred soupeřit –  s kým jiným než se svým přítelem Leonardem. Ten však nikdy v šachách proti Fredovi nevyhrál. Kdo nakonec získá přízeň Rosalindy?

Nápovědu hledejte na stránkách Městských divadel pražských.

http://www.mestskadivadlaprazska.cz/

Uzávěrka odpovědí je 8.10. 2016.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.