Vánoční soutěž s francouzskou kosmetikou GERnétic

Společnost GERnétic vyvíjí a produkuje špičkovou francouzskou ošetřující kosmetiku určenou pro práci v kosmetických salonech, lázních a pro každodenní domácí péči o pokožku.
Kosmetika GERnétic zamezuje předčasnému stárnutí pokožky, ošetřuje tukové polštáře, celulitidu a otoky dolních končetin, zpevňuje a modeluje poprsí a dekolt, zeštíhluje a formuje postavu. Zároveň řeší problémy, které se na pokožce mohou vyskytnout, např. akné, strie, jizvy, ekzémy, popáleniny, lupénka, plísně, varixy a pigmentové skvrny.
Filozofie firmy GERnétic je založena na předpokladu, že pokožka odráží vnitřní stav organismu. Kosmetická péče neřeší pouze následky, ale odstraňuje i vnitřní příčiny problémů.

Soutěžní otázka : Jak se jmenuje lékař, který založil francouzskou kosmetickou značku GERnétic?

Odpověď hledejte na www.gernetic.cz 

Co můžete vyhrát?

1. cena – balíček s koupelovou solí Sels De Bain  + diář + žínka + vzorky tělových produktů
2. a 3. cena  – regenerační krém na nohy Créme Soin Des Pieds + vzorky tělových produktů

 

Odpovědi zasílejte do 16.12. 2016 na adresu info@vitalnisenior.cz. Třem vylosovaným výhercům zašleme výhru poštou.

 

Informace o produktech, které můžete vyhrát

SELS DE BAIN – Koupelová sůl s esenciálními oleji

Přípravek na podporu relaxace a pohody. Obsahuje krystalizovanou mořskou sůl, která je zdrojem řady minerálů (hořčík, železo, zinek, měď …) a silice z citronové trávy. Koupelová sůl hluboce zklidňuje a osvěžuje, odstraňuje otoky dolních končetin, uvolňuje bolesti kloubů a redukuje zažívací potíže. Používáme 2x až 3x týdně, zejména po náročných dnech. Do vany napustíme vodu o teplotě cca 35 až 37 °C a rozpustíme v ní jednu polévkovou lžíci koupelové soli Sels de Bain. V připravené lázni relaxujeme 20 až 30 minut.

CRÈME SOIN DES PIEDS – Regenerační krém na nohy

Lehký krém se snadným vstřebáváním, speciálně vyvinutý pro regeneraci a osvěžení unavených nohou, výživu a regeneraci suché, popraskané pokožky a nehtových lůžek. Má antiseptické a zvláčňující účinky. Přináší pokožce nohou pocit vysokého komfortu.

Produkty GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech pracujících s kosmetikou GERnétic. Odborně vyškolená kosmetička Vám poradí, jak přípravky používat. Seznam salonů najdete na www.gernetic.cz

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.