I v Česku si můžete pořídit dobíjecí platební kartu

Od 16. října si můžete koupit platební kartu, ke které nepotřebujete žádný účet v bance! BLESK peněženka je první dobíjecí platební karta, kterou lze koupit v trafice, dobíjet hotovostí přímo v trafice či na internetu a platit s ní kdekoli: v obchodech i na internetu!

BLESK peněženka přináší řešení všem, kteří chtějí mít své výdaje pod kontrolou, kteří mají potřebu platit anonymně či kterým bude vyhovovat široká škála možného použití oproti standardním produktům na trhu. BLESK peněženku lze koupit v 6000 trafikách a prodejnách PNS v celé ČR, a to za 125 Kč. Je možné ji dobít hotovostí na 5000 prodejních místech s terminálem SAZKY (s výjimkou poboček České pošty), případně přes internet - převodem z bankovního účtu nebo pomocí standardní platební karty.


BEZPEČNOST a ANONYMITA jsou hlavní výhody BLESK peněženky. Ta totiž není spojena s žádným bankovním účtem. Prodává se jako samostatná platební karta v trafikách, podobně jako předplacené telefonní karty. Vedle standardní ochrany PIN kódem při placení na terminálu u obchodníka je bezpečnost plateb na internetu zajištěna zasíláním potvrzovacích kódů formou SMS na mobilní telefon. Výhodou je též anonymita – BLESK peněženka nenese na přední straně jméno svého majitele a transakce provedené touto kartou se neobjeví na žádném výpisu z bankovního účtu.

K jejímu pořízení není nutné vyplňovat formuláře, zakládat účet ani nemusíte podepisovat smlouvy v bance. BLESK peněženku lze koupit jednoduše v trafice, ihned ji dobít požadovanou částkou, aktivovat a následně používat stejně jako běžnou platební kartu. BLESK peněženkou je možné platit v obchodech s platebním terminálem (označeném logem MasterCard) v ČR i zahraničí, včetně bezkontaktních terminálů. Platby jsou samozřejmě možné i na internetu.

S BLESK peněženkou lze utratit pouze tolik, kolik je na ní nabito peněz, a tak je určena všem, kteří se nechtějí nikdy dostat do minusu. Je vhodná jako bezpečná platební karta pro nákupy v obchodech, pro platby na internetu a pro placení na cestách do zahraničí a na dovolenou.

Okamžité dobití na terminálech SAZKY nebo přes internet pomůže majitelům BLESK peněženky v případě nečekaných potíží v zahraničí. Rodičům, kteří použijí BLESK peněženku jako bezpečnou platební kartu pro své potomky, poskytuje kontrolu tím, že umožňuje útraty pouze do výše dobití a poskytuje přehled o výdajích kdykoli na internetu. BLESK peněženka je ideálním dárkem, stačí pouze odtrhnout proužek na zadní straně balení a na terminálu SAZKY BLESK peněženku dobít požadovanou částkou.

Vedle návodu na aktivaci a dobíjení se v balení nachází Bezpečnostní kartička s údaji potřebnými pro aktivaci či pro identifikaci držitele BLESK peněženky na Zákaznické lince. BLESK peněženka se aktivuje jednoduše pomocí mobilního telefonu přes Zákaznickou linku, která je v provozu 24 hodin denně. Na jedno české mobilní telefonní číslo lze aktivovat jednu BLESK peněženku.

BLESK peněženku lze dobíjet i opakovaně, a to až do základního souhrnného limitu ve výši 10 000 Kč. Základní limit lze kdykoli prostřednictvím Zákaznické linky navýšit až do výše 55 000 Kč pro jeden kalendářní rok. Aktivací „Výběrů z bankomatů“ na Zákaznické lince je možné využívat BLESK peněženku také pro výběry z bankomatů až do výše 12 500 Kč měsíčně (platí pouze pro ČR, výběry v zahraničí nejsou povoleny).

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.